Jeżynka i Poziomka - w DS w Zielonej Górze
Moderator: silje
-
mapazg
Re: Jeżynka i Poziomka - w DS w Zielonej Górze
Nie chcą nic a nic powiedzieć. Chociaż jakieś podskoki (chyba z radości, ekscytacji) były
Jak się tylko ruszę to zamierają, a jak się ciut zbliżę to żaden samochód nie ma takiego przyspieszenia jak one w chowaniu się do norki/kapciocha 
-
Yvon
Moje tez tak sie zachowywaly. Teraz juz strach jest mniejszy, ale jeszcze jest. Gdzies wyczytalam, ze swinka polaboratoryjna na owojenie sie potrzebuje okolo roku czasu, ale gdzie to wyczytalam, tego juz nie pamietam. Ja teraz to juz moge sie ruszac, ale przy podchodzeniu do klatki, jest poploch. Wyjac je z klatki, to tez wyczyn nie lada, ale daje rade
Bardzo lubie te moje swinie i mam nadzieje, ze oswoja sie kiedys calkowicie. Sa urocze, maja madre spojrzenie, spia juz na legowiskach / kiedys lezaly tylko w domkach /, biegaja, podskakuja, kloca sie, jak podchodze do klatki z warzywkami, to biora jedzonko z reki, moge je wtedy tez poglaskac. Z dnia na dzien widze postepy w oswajaniu
A to cieszy.
Bardzo lubie te moje swinie i mam nadzieje, ze oswoja sie kiedys calkowicie. Sa urocze, maja madre spojrzenie, spia juz na legowiskach / kiedys lezaly tylko w domkach /, biegaja, podskakuja, kloca sie, jak podchodze do klatki z warzywkami, to biora jedzonko z reki, moge je wtedy tez poglaskac. Z dnia na dzien widze postepy w oswajaniu
-
Agmeszka
Oswoją się mój Przemek też był z laboratorium i jak miał roczek
już był całkiem normalnym prosiaczkiem
ale wiadomo każda świnka jest inna.
już był całkiem normalnym prosiaczkiem
-
mapazg
Dziewczynki częściej siedzą poza kapciochem, ale o zdjęciach dalej można zapomnieć. Szybki&wściekły Świński Drift
Ale jak zobaczą, że jem to zamierają i się patrzą. Cudne, dziwne zwierzę 
-
Agmeszka
Przyjdzie czas i na zdjęcia, nie ma potrzeby za szybko je stresować.
Poczekamy jeszcze trochę
Poczekamy jeszcze trochę
-
mapazg
Witam po długiej przerwie z dobrymi wiadomościami. Dziewczyny częściej przebywają poza kapciochem, zrelaksowane do momentu wykonania "gwałtownego" ruchu. Wtedy stają gotowe do biegu
Z ręki jeszcze nie jedzą ale na to przyjdzie jeszcze czas. Nieśmiało też się odzywają. Postęp jest. Jak tak dalej pójdzie to w ciągu najbliższych dwóch tygodni może dadzą się sfotografować. 
- Oldzah
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Oby tak dalej
na wszystko przyjdzie czas ale najważniejsze że wszystko idzie ku dobremu
to teraz tylko czekamy na zdjęcia 
Moje panny: Stefania i Bella
Za TM Stachu[*], Stefan[*], Tasia[*], Robin[*], Kreta[*], Helena[*]. Bibi[*]
Za TM Stachu[*], Stefan[*], Tasia[*], Robin[*], Kreta[*], Helena[*]. Bibi[*]
- Oldzah
- Miejscowość: Wrocław