Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14 Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Wróciłam z roboty po 14 godzinach na nogach, b po pracy pojechałam jeszcze do TESCO bo sa szklanki za 1,49 z motywem świątecznym takie wysokie słodkie więc kupiłam + mały zajączek po 0,50 gr do tego bazie + przeźroczysta folia i kokardka i słodki świąteczny upominek świniom wymieniłam dry beda na szary szlachta się bawi . Dziś prawnik podał mi kwotę jaką chcą od PZU nawet o takiej nie śniałam aż mi się humor w robocie polepszył, już logo i nazwa firmy gotowe ale jeszcze troszke muszę poczekać bo jeszcze czeka mnie wizyta lekarska w PZU i na dobranoc dla Was fotunie
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14 Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Jak ja oglądam te foty to az robię się na siebie wściekła no zazdroszczę Ci tego stada one sa takie boskie, że nie moge się napatrzeć I jak pieknie maja w kaltce, cudo poprostu, Naraszka trzymam kciuki za firmę, oczywiście od razu tu dasz nam znać jak uruchomisz??? to jak czytałam będzie sklepik internetowy? Zdradzisz nazwę juz ?