Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Gangsterzy Szkatuły ♀

Post autor: Dzima »

ANYA pisze:A moze zrob jej sterylke?
A to coś pomoże? Bo jeśli chodzi o chłopa do niej to niestety odpada, bo nie mogę mieć kolejnej świnki (w przeciwnym razie George już byłby u mnie :szczerbaty: )
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Post autor: ANYA »

Dzima nie wiem czy ja uspokoi :think: tak tylko palnelam, ale wiem, ze napewno zapobiegnie to powstawaniu cyst i problemom na tle hormonalnym. Nie wiem czy to uspokaja samiczki...a moje ona ma wiecznie rujke i dlatego jest taka wredna dla reszty?
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Wieczna ruja? :laugh: raczej nie, bo ona nawet nie wie jak dobrze "zajść od tyłu" :laugh: nie wskakiwała na żadną podczas ruji tylko więcej fuczała i zgrzytała. :twisted:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

A może podpytaj weta co on o tym wszystkim myśli i czy sterylka by tu coś pomogła ;)
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Nie wiem sama. Nie ma żadnych objawów pojawienia się cyst, więc po co mam kroić zdrową świnkę. Może to wredoctwo to jej natura? Obrazek
Mieszkają oddzielnie, na wybiegi chodzą osobno, a jak mam czas i coś dobrego to wypuszczam je wspólnie, ale to nie cieszy Zuli.
Wczoraj odebrałam od patic6 zakupy, bo wspólnie robiłyśmy "nalot" na Hipcia. Jednak sianko nadobrzańskie nie znika z paśników tak szybko jak węgrowskie. Beapharem się zajadają, Burgess też ok, ale wygląda jak małe świńskie bobki :lol: ten porzeczkowy ładnie pachnie. Żyleta dostała nowe zabawki-piłki i szaleje z nimi w nocy.
U Patrycji wygłaskałam prześliczną Olesię :buzki: Major bardzo jej pilnuje (albo pilnuje czy ona nie dostanie czegoś do jedzenia czym mogłaby się podzielić :lol: ), bo zawsze wąchał rękę. Bardzo pocieszne świnki, musiałam sypnąć im trochę Beaphara na pożegnanie- u nich nic się nie zmarnuje Obrazek
Pyrka
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

ojj Szkatuła :nono: ciesz się, bo jak na karę to pańcia dała Ci ślicznie umeblowaną klateczkę :neener:

może ona zazdrosna o miłość Żylety? :think:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
katiusha

Post autor: katiusha »

Laska nie lubi konkurencji.. :idontknow:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Szkatuła jest jakaś dziwna, robi maleńkie bobki a na dodatek oko źle wygląda :( łzawi i zachodzi jej powieką od dołu, coś jak przy fat eye :( idziemy jutro do weta. Myślałam nawet że może jej źle samej i puściłam na wybieg z mopami, ale od razu je pogoniła i poszła zasikać im klatkę.
Nie wiem co jej się stało, podrapała się?
Pyrka
katiusha

Post autor: katiusha »

Uchhhhh... Może siankiem kujnęła w oczko? :(
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Może... Właśnie przeczytałam o Czopku, który miał tylko problem z wargą, a już go nie ma pośród świnek :cry: to niemożliwe
Pyrka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”