Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- 

ANYA
Re: BlackFlow,SweetDream,WhiteWhisper,LittleMiracle&LovelyGi
Sliczne sa te Twoje dziewczyny  

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Nie dość że śliczne, to wciąż ich przybywa   

No co ja mam z Zuzą zrobić, skoro wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że chce u Nas zostać? Ona zresztą też jasno daje do zrozumienia, że jest u siebie... Tylko to cholerne łączenie

No co ja mam z Zuzą zrobić, skoro wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że chce u Nas zostać? Ona zresztą też jasno daje do zrozumienia, że jest u siebie... Tylko to cholerne łączenie

- 

ANYA
Zostaw ja   gdzie bedzie miala lepiej niz u Ciebie?
  gdzie bedzie miala lepiej niz u Ciebie?

gdzie bedzie miala lepiej niz u Ciebie?
  gdzie bedzie miala lepiej niz u Ciebie?- 

Laraine
Otóż to! A może czasem się dogada z dziewczynami?

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Ktoś mnie ostatnio zapytał, skąd takie imiona dla dziewczyn wytrzasnęłam. Bo u mnie każde imię coś znaczy...
Black Flow - Black wiadomo, skąd się wzięło i tego nie trzeba wyjaśniać, Flow to przepływ (ang. flow, inaczej doznanie uniesienia, uskrzydlenie) – pojęcie z pogranicza psychologii pozytywnej i psychologii motywacji. Twórcą koncepcji jest Mihály Csíkszentmihályi, według którego flow to stan między satysfakcją a euforią, wywołany całkowitym oddaniem się jakiejś czynności" ponieważ Flow jest w takim stanie prawie ciągle, jak je, a je prawie ciągle to mi do niej pasowało; a ponadto na początku naszej znajomości regularnie mnie zasikiwała więc tez pasuje;
 więc tez pasuje;
Sweet Dream - Dream w wypadku mojego Słoneczka jest tłumaczone jako marzenie. To pierwsza świnka, którą wypatrzyłam na kawiarni i chciałam adoptować (ale TŻ się długo nie zgadzał), świnka od której miało zacząć się spełnianie mojego marzenia o zaproszeniu do naszego domu i życia prosiaków; Sweet - bo to słodki, kochany tchórz; I Madzenie się spełniło... 

White Whisper - White chyba nie muszę tłumaczyć, Whisper natomiast to Szept, coś tak delikatnego, ulotnego.... Taka była Whisper, gdy do mnie przybyła. Jej imię, dodam, nie ma nic wspólnego z ciszą, bo drzeć się potrafi na całe gardło Na Whisper czekałam, aż odchowa Młode, bo zagapiłam się, gdy szukano dla niej DT...
  Na Whisper czekałam, aż odchowa Młode, bo zagapiłam się, gdy szukano dla niej DT...
Little Miracle - już nie taka little. Klucha się z niej zrobiła, i rozrabiaka nieziemski. Miracle znaczy cud - i jej przybycie do naszego domu było czymś takim. Nigdy nie zapomnę, gdy odbierałam od Pani pudełko z tą małą kuleczką, która podczas zapoznania z Zuzą, zamiast obwąchiwać nową koleżankę, poleciała do mojego TŻ, wskoczyła mu na ręce, wspięła do szyi i w niego wtuliła; wiedziała do kogo polecieć, żeby zostać... 

Lovely Ginger - Ginger ma również dwa znaczenia; pierwsze to rudy, choć Ginger ma przewagę aguti, na zdjęciach wyglądała jako maluch jak marchewka; drugie znaczenie to Imbir - ale tu nie potrafię wyjaśnić dokładnie, po prostu tak do niej pasowało; wołamy ją też Skrzacik, choć nie jest już taka malutka; ale jest urocza i bardzo wyluzowana...
Amaizing Flair -takie imię dostała Zuza; Flair oznacza spryt, talent, a to jest bardzo niezwykła świnka; czuje się u Nas jak w domu, a z pozostałymi dziewczynami gada przez kraty, jakby im opowiadała, co widziała w wielkim świecie; to podróżniczka, która jednak nigdzie zagrzać miejsca nie może... więc pewnie u Nas znajdzie swoją przystań, co jej raczej nie przeszkadza... A Nas cieszy

Black Flow - Black wiadomo, skąd się wzięło i tego nie trzeba wyjaśniać, Flow to przepływ (ang. flow, inaczej doznanie uniesienia, uskrzydlenie) – pojęcie z pogranicza psychologii pozytywnej i psychologii motywacji. Twórcą koncepcji jest Mihály Csíkszentmihályi, według którego flow to stan między satysfakcją a euforią, wywołany całkowitym oddaniem się jakiejś czynności" ponieważ Flow jest w takim stanie prawie ciągle, jak je, a je prawie ciągle to mi do niej pasowało; a ponadto na początku naszej znajomości regularnie mnie zasikiwała
 więc tez pasuje;
 więc tez pasuje;Sweet Dream - Dream w wypadku mojego Słoneczka jest tłumaczone jako marzenie. To pierwsza świnka, którą wypatrzyłam na kawiarni i chciałam adoptować (ale TŻ się długo nie zgadzał), świnka od której miało zacząć się spełnianie mojego marzenia o zaproszeniu do naszego domu i życia prosiaków; Sweet - bo to słodki, kochany tchórz; I Madzenie się spełniło...

White Whisper - White chyba nie muszę tłumaczyć, Whisper natomiast to Szept, coś tak delikatnego, ulotnego.... Taka była Whisper, gdy do mnie przybyła. Jej imię, dodam, nie ma nic wspólnego z ciszą, bo drzeć się potrafi na całe gardło
 Na Whisper czekałam, aż odchowa Młode, bo zagapiłam się, gdy szukano dla niej DT...
  Na Whisper czekałam, aż odchowa Młode, bo zagapiłam się, gdy szukano dla niej DT...Little Miracle - już nie taka little. Klucha się z niej zrobiła, i rozrabiaka nieziemski. Miracle znaczy cud - i jej przybycie do naszego domu było czymś takim. Nigdy nie zapomnę, gdy odbierałam od Pani pudełko z tą małą kuleczką, która podczas zapoznania z Zuzą, zamiast obwąchiwać nową koleżankę, poleciała do mojego TŻ, wskoczyła mu na ręce, wspięła do szyi i w niego wtuliła; wiedziała do kogo polecieć, żeby zostać...

Lovely Ginger - Ginger ma również dwa znaczenia; pierwsze to rudy, choć Ginger ma przewagę aguti, na zdjęciach wyglądała jako maluch jak marchewka; drugie znaczenie to Imbir - ale tu nie potrafię wyjaśnić dokładnie, po prostu tak do niej pasowało; wołamy ją też Skrzacik, choć nie jest już taka malutka; ale jest urocza i bardzo wyluzowana...
Amaizing Flair -takie imię dostała Zuza; Flair oznacza spryt, talent, a to jest bardzo niezwykła świnka; czuje się u Nas jak w domu, a z pozostałymi dziewczynami gada przez kraty, jakby im opowiadała, co widziała w wielkim świecie; to podróżniczka, która jednak nigdzie zagrzać miejsca nie może... więc pewnie u Nas znajdzie swoją przystań, co jej raczej nie przeszkadza... A Nas cieszy

- 

Laraine
Uwielbiam ich imiona, wspaniale dopasowane  

- 

Ann
O matko, super to wymyśliłaś !   

Czyli jednak możliwe, że Zuza zostanie 

Czyli jednak możliwe, że Zuza zostanie

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Twoje świnki mają chyba najlepiej uzasadniony wybór imion  no z pewnością lepiej niż Ja
  no z pewnością lepiej niż Ja  ...jak się rodziców zapytałam kto wpadł na pomysł "Agnieszka" tata mi powiedział, że miałam być chłopcem, ale już "po" okazałam się dziewczynką i jak lekarz zapytał się o imię to palnął pierwsze z brzegu
 ...jak się rodziców zapytałam kto wpadł na pomysł "Agnieszka" tata mi powiedział, że miałam być chłopcem, ale już "po" okazałam się dziewczynką i jak lekarz zapytał się o imię to palnął pierwsze z brzegu  więc gratuluję świnkom, wiedzą dlaczego nazywają się tak a nie inaczej
  więc gratuluję świnkom, wiedzą dlaczego nazywają się tak a nie inaczej 

no z pewnością lepiej niż Ja
  no z pewnością lepiej niż Ja  ...jak się rodziców zapytałam kto wpadł na pomysł "Agnieszka" tata mi powiedział, że miałam być chłopcem, ale już "po" okazałam się dziewczynką i jak lekarz zapytał się o imię to palnął pierwsze z brzegu
 ...jak się rodziców zapytałam kto wpadł na pomysł "Agnieszka" tata mi powiedział, że miałam być chłopcem, ale już "po" okazałam się dziewczynką i jak lekarz zapytał się o imię to palnął pierwsze z brzegu  więc gratuluję świnkom, wiedzą dlaczego nazywają się tak a nie inaczej
  więc gratuluję świnkom, wiedzą dlaczego nazywają się tak a nie inaczej 
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- 

Ann
Dzima pisze:...jak się rodziców zapytałam kto wpadł na pomysł "Agnieszka" tata mi powiedział, że miałam być chłopcem, ale już "po" okazałam się dziewczynką i jak lekarz zapytał się o imię to palnął pierwsze z brzegu

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
A tu świnie na wypasie w czasie spotkania świnkowego u Usi na działce z pamiętnym gradem w tle   

Jeszcze bez Gingerosa.... KIedy to było...

Jeszcze bez Gingerosa.... KIedy to było...