Nowe dzieje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Harvey i Mufi-kochane łobuziaki + Demolka/Głodni zdjęć?
To już nawet prosiaki oferty matrymonialne zakładają. 

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Ja też mężowi czytałamNatasza pisze:przeczytałam to mojemu R

No proszę jak Wam humorki poprawiłam na wieczór
Właśnie się doczytałam, że Lukrecja z Szczurzej Chaty będzie sterylizowana. Szkoda małej ale skoro nie da się tego cofnąć...to może ona zechce być żoną
Nie powiem...miejsca miałaby sporo 

Jest szansa, że zamieszka z nami Lukrecja
ale czekamy na decyzję Sambojki i oby zabieg się udał 

Widziałam Lukrecję, słodka jest
Trzymam kciuki, żeby się udało! No i żeby powstały dwa zgodne małżeństwa... Bo Mufi chyba też będzie szukał żonki?

Nie wiem jeszcze jak będzie z Mufim...znów jest na etapie charczenia
A każdy stres mu szkodzi...i mam wrażenie, że teraz jak jest sam to czuje się lepiej... Jeśli malutka byłaby męczona przez Harvistka to spróbowalibyśmy ją połączyć z Mufim. Życie pokaże
W ogóle już widzę i słyszę reakcje rodziców na trzecią świnkę...niby człowiek dorosły a ciągle podlega opinii i zdaniu rodziców...rodzeństwa...zło!
Strasznie mnie boli serce jak brutalnie zdrapuję strupek, wyciskam ropę i zalewam środkiem dezynfekującym....podaję antybiotyk i probiotyk. Całe szczęście, że dzisiaj chyba rana oczyściła się na dobre
Mój biedny śpioszek (nie ważne, że wiertarka chodzi) :

Praca wre ;p za jakiś miesiąc skończymy

Strasznie mnie boli serce jak brutalnie zdrapuję strupek, wyciskam ropę i zalewam środkiem dezynfekującym....podaję antybiotyk i probiotyk. Całe szczęście, że dzisiaj chyba rana oczyściła się na dobre

Mój biedny śpioszek (nie ważne, że wiertarka chodzi) :
Praca wre ;p za jakiś miesiąc skończymy

Bo bycie dzieckiem to niestety do końca życia. Zawsze będzie 'czy ciepło się ubrałaś?' i 'odżywiaj sie dobrze' oraz standardowe 'uważaj na siebie.' Takie uroki życia w rodzinie.
O nie, nie, nie! Wiertarka to dzieło szatana! Kiedyś chciałam karnisz przykręcić to wywaliłam takie dziursko w ścianie, ze TŻ by mnie zabił. Na szczęście sie nie dowiedział. Napchałam waty i zamalowałam. Nic nie ma, nic nie widać
Podziwiam każdego kto okiełzna to urządzenie.
O nie, nie, nie! Wiertarka to dzieło szatana! Kiedyś chciałam karnisz przykręcić to wywaliłam takie dziursko w ścianie, ze TŻ by mnie zabił. Na szczęście sie nie dowiedział. Napchałam waty i zamalowałam. Nic nie ma, nic nie widać

Podziwiam każdego kto okiełzna to urządzenie.

Widzę, że remont pełną gębą
A czym będziecie zabezpieczać, żeby nie przesiąkało (i w perspektywie nie śmierdziało)?

PCV
uznałam, że w tym wypadku będzie najlepszym wyjściem 

Uchhhhh, ale chałupa się zapowiada!!!
No i kciuki za żonę Lukrecję