Imię świnki: Laravel
Wiek świnki: ok. 2 miesiące
Płeć świnki: samczyk
Adopcyjne numerki świnek: 1896
Miejscowość, w której przebywa zwierzę,oraz u kogo: Warszawa, sempreverde
Historię zwierzęcia, przebyte choroby: Świnek polaboratoryjny, miał biegunkę spowodowaną kokcydiozą, obecnie jest leczony i do nowego domku trafi w pełni zdrowy.
Informacje dot. diety: Niezbyt lubi karmę, jego dieta opiera się na razie na sianku, płatkach owsianych, suszkach i warzywach - do karmy musi się jeszcze przekonać. Trochę niejadek, ale mam nadzieję, że to się szybko zmieni.
Stan adopcji: kwarantanna
Wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia: Do adopcji z Castorem lub do innego samczyka
Kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę: sempreverde@o2.pl, PW
Laravel jest świnką bardzo gadatliwą, wzięty na kolanka cały czas coś mi cichutko opowiada. Poza tym jest ruchliwy i wszędzie chce pójść, wszystko sprawdzić, obejrzeć i dotknąć. Boi się momentu łapania i czasem wyjęcie go z klatki to nie lada wyzwanie
Laravel ma takie malutkie beżowe łatki. I beżowy brzuszek
Imię świnki: Castor
Wiek świnki: ok. 2 miesiące
Płeć świnki: samczyk
Adopcyjne numerki świnek: 1895
Miejscowość, w której przebywa zwierzę,oraz u kogo: Warszawa, sempreverde
Historię zwierzęcia, przebyte choroby: Świnek polaboratoryjny, miał biegunkę spowodowaną kokcydiozą, obecnie jest leczony i do nowego domku trafi w pełni zdrowy.
Informacje dot. diety: Niezbyt lubi karmę, jego dieta opiera się na razie na sianku, płatkach owsianych, suszkach i warzywach - do karmy musi się jeszcze przekonać. Castor ma zadatki na pulpecika, bo zdecydowanie bardziej interesuje się tym, co obecnie jest do zjedzenia dostępnego. Uwielbia karmę ratunkową, sam podchodzi do strzykawki.
Stan adopcji: kwarantanna
Wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia: Do adopcji z Laravelem lub do innego samczyka
Kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę: sempreverde@o2.pl, PW
Castor to taki mały pulpecik - można go bez problemu wyjąć z klatki, ale na kolankach już czuje się mniej pewnie niż Laravel i nie idzie sobie szukać przygody. Ślicznie pije karmę ratunkową, jak włożę rękę ze strzykawką do klatki sam podchodzi i zaczyna "dydać".
Trochę się upaprałem HerbiCarem. Ale tylko troszkę!
Laravel i Castor razem:
Ze względu na to, że chłopcy się akceptują i zgadzają, ale nie ma między nimi wielkiej miłości, mogą jak najbardziej trafić do domu z innymi samczykami.
Ze względu na to, że to takie maluszki, oddam ich do adopcji najchętniej na terenie Warszawy lub w ostateczności miast, z którymi mamy dobre połączenie komunikacyjne.
Laravel i Castor do adopcji będą za ok. dwa tygodnie ze względu na kwarantannę, ale przyjmuję rezerwacje
Laravel i Castor - wst. rezerwacja [Warszawa]
Moderator: silje
Laravel i Castor - wst. rezerwacja [Warszawa]
Ostatnio zmieniony 10 mar 2015, 20:53 przez sempreverde, łącznie zmieniany 2 razy.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Laravel i Castor - maluszki szukają domu [Warszawa]
Wydaje mi się że Laravel jest lemon agouti. Co sądzicie?
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Chyba tak ale musiałbyś zdjęcie brzuszka zrobić żeby to ocenić
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Ja tu widze futerko, nie żadne cytryny
Laravel... Czysta fantazja!
Castor z przodu wygląda jak błazenek z tego filmu... ja to było... "gdzie jest Castor?"
Castor z przodu wygląda jak błazenek z tego filmu... ja to było... "gdzie jest Castor?"
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Piękny jest albo lemon albo cream, jeśli włos jest czarno-kremowy to lemon, jeśli czekoladowo-kremowy to cream. A tak poza tym to jak ja kocham te brzuszki u agutków Cudo!