Gry komputerowe
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Gry komputerowe
Najczęściej Need for speed world ale zdarza się też simsy dwójka, ale mam problemy z komputerem 

Właśnie kończę "Obcego: Izolację" i dopisuje do listy ukochanych gier.Klimat wyjęty z prosto z pierwszego filmu o Alienie czyli "Obcy: Ósmy pasażer Nostromo".
Ja chyba jestem jakaś nie tego... Ale cały czas rozwazam instalacje na nowo LoLa... Jak ja lubilam posyłać strzałki Teemo w przeciwników...
- Elurin
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Ja głównie strategie - ostatnio Civilization IV i Empire - Total War (walki polskich wojsk pod Londynem i Bagdadem, odwiecznie piastowska Moskwa i Indie - klejnot w koronie Rzeczypospolitej
). Lubię też Mroczne Wieki (tu z reguły mamy najczęściej Królestwo Litwy ze stolicą w Płocku - startuję Księstwem Mazowieckim). A od czasu do czasu łapie mnie sentyment i odpalam swoje stare Atari 130 XE
Platformówki z magnetofonu rządzą! 

Peu importe notre âge
On est tous écoliers
Il faut tourner des pages
Réapprendre à voler
Par Lynda Lemay
On est tous écoliers
Il faut tourner des pages
Réapprendre à voler
Par Lynda Lemay
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Wróciłem do czasów III krucjaty. Jednak ta część AC jest dla mnie najlepsza. Niedobórki, jeśli jakieś są, nadrabia klimatem.
- Kropcia
- Miejscowość: Pruszków
- Kontakt:
Jak już pisałam w przywitaniu, lubie grać w gry, a jeśli chodzi o konsole to możecie mi mówić fangirl Nintendo
Tak na poważnie to gry na PC ograniczają się głównie do starszych tytułów- nieśmiertelne HoMM3, Baldur's Gate 2, Neverwinter Nights, Diablo 2. Z tych nowszych Skylanders Spyro's Adventure, Diablo 3, The Inner World, King's Bounty. Z mmorpg lubię grać w RO, czyli Ragnarok Online.
Jeśli zaś chodzi o gry spod znaku wielkiego N to tu mamy kilka konsol w domu. Na handheldach (GBA i 3DS) zagrywam się w Pokemony (Goldy i X) i The Legend of Zelda (Minish Cap, seria Oracle, ALBW), muszę skończyć Bravely Default i Chrono Trigger, a za jakiś czas pewnie ponownie przejdę Kirby Tripple Deluxe. Na WiiU z kolei ogrywamy wspólnie Hyrule Warriors, Mario&Luigi U i Mario Kart 8, a każde z osobna tłucze w The Legend of Zelda Wind Waker. Zamierzamy oczywiście poszerzać naszą kolekcję. Sadzimy się na Splatoon, który wyjdzie w maju- po PGA jesteśmy oboje nahypowani na ten tytuł <3
Mój TŻ chce mieć jeszcze na Playkę 4, ale to za jakiś czas. Szczególnie, że ta platforma nie ma aż tylu gier, które by mnie porwały. Chyba jedynie kanapowy koop w Diablo 3, ale po co mieć coś na konsole, skoro dwie kopie mamy na PCty
Masira, przynajmniej wiem, że nie jestem tu jedyną fanką Niny

Tak na poważnie to gry na PC ograniczają się głównie do starszych tytułów- nieśmiertelne HoMM3, Baldur's Gate 2, Neverwinter Nights, Diablo 2. Z tych nowszych Skylanders Spyro's Adventure, Diablo 3, The Inner World, King's Bounty. Z mmorpg lubię grać w RO, czyli Ragnarok Online.
Jeśli zaś chodzi o gry spod znaku wielkiego N to tu mamy kilka konsol w domu. Na handheldach (GBA i 3DS) zagrywam się w Pokemony (Goldy i X) i The Legend of Zelda (Minish Cap, seria Oracle, ALBW), muszę skończyć Bravely Default i Chrono Trigger, a za jakiś czas pewnie ponownie przejdę Kirby Tripple Deluxe. Na WiiU z kolei ogrywamy wspólnie Hyrule Warriors, Mario&Luigi U i Mario Kart 8, a każde z osobna tłucze w The Legend of Zelda Wind Waker. Zamierzamy oczywiście poszerzać naszą kolekcję. Sadzimy się na Splatoon, który wyjdzie w maju- po PGA jesteśmy oboje nahypowani na ten tytuł <3
Mój TŻ chce mieć jeszcze na Playkę 4, ale to za jakiś czas. Szczególnie, że ta platforma nie ma aż tylu gier, które by mnie porwały. Chyba jedynie kanapowy koop w Diablo 3, ale po co mieć coś na konsole, skoro dwie kopie mamy na PCty

Masira, przynajmniej wiem, że nie jestem tu jedyną fanką Niny

Ostatnio zmieniony 04 mar 2015, 18:47 przez Kropcia, łącznie zmieniany 1 raz.
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
- Kropcia
- Kontakt:
Ten bez DLC, czyli zwykły
Ale to jest zabawne, bo 3DSa, 3DSa XL i padlet od WiiU mi się dobrze trzyma (New 3DSa nie miałam jeszcze w łapkach), za to katorgą byłoby dla mnie korzystanie z 2DSa 

TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
New 3DS jest naprawde fajny, a juz szczególnie te wersje kolekcjonerskie 

- Kropcia
- Kontakt:
Podejrzewam, że jak dobrze pójdzie to w niedzielę na chwilę będę mieć go w swoich łapkach i go przetestuję ^^ Ale to pod warunkiem, że ktoś takiego ma i przyniesie na spotkanie WGSP