Szybka Mufka stanu wolnego [Gdańsk] - w DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

paciorowa

Re: Szybka Mufka stanu wolnego [Gdańsk]

Post autor: paciorowa »

Heh,
ja już byłam bliska rezerwacji, nawet TŻ już mi się łamał, plany rozbudowy zagrody powstały=- i trach, jedna z moich dziewczynek ciężko zachorowała.
Walczymy ze wszystkich sił. Bardzo źle to wygląda, a plany przygarnięcia kolejnej panienki legły w gruzach
:fingerscrossed: za male cudo, niech znajdzie najlepszy dom
Snajperka

Post autor: Snajperka »

Uważaj! Bo przyjade i porwe malucha. ;) A jeszcze nie ma na tym forum działu uprowadzone. :-)

A tak serio, to bardzo chętnie, ale chyba bardziej przy dam się jako DT niż kolejna zaswiniona. :-)
zaspana

Post autor: zaspana »

Snajperka pisze: chyba bardziej przy dam się jako DT niż kolejna zaswiniona. :-)
Jedno nie wyklucza drugiego :lol:

edit 19.02

Ha! Doczekała się młoda :D Mufka wstępnie zarezerwowana; czekamy na WPA i jak ładnie pójdzie to Mordeczka będzie wiodła światowe życie w Stolicy :D
Princes87

Re: Szybka Mufka stanu wolnego [Gdańsk] - rez.

Post autor: Princes87 »

Witam,
Jeśli dobrze rozumiem to Mufcia została dla mnie zarezerwowana :) Kiedy mogłabym się spodziewać wizyty przed adopcyjnej? W Warszawie podobno nie ma z tym problemu :) Jestem otwarta i czekam :)
zaspana

Tak , dla Ciebie :D
Wpisałam w wątku wizytowym , że szukamy osoby na WPA. Mam nadzieję, że szybko się odbędzie ;)
Princes87

Razem ze Snowy cierpliwie czekamy na dalszy rozwój sytuacji :):)
Snajperka

Post autor: Snajperka »

O kurcze! Właśnie miałam pisać w jej sprawie, a tu taka niespodzianka! Super! Trzymał kciuki!
Princes87

Dziękujemy Spempreverde za wczorajszą WPA :) Teraz tylko czekamy na Mufcię :love:
zaspana

Mufka się pomału pakuje i w przyszły weekend jedzie do swojej koleżanki i nowej Pańci :D

Wielkie dzięki dla sempreverde za WPA
sempreverde

Post autor: sempreverde »

WPA była czystą przyjemnością :) Mufka trafi do bardzo, bardzo, bardzo dobrego domku!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”