Następna szóstka - wszyscy w DT !
Moderatorzy: porcella, pucka69
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Następna lutowa szóstka - 4 w dt, 2 chore w MV
Jak maluchy? 

- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
- sosnowa
- Kontakt:
Miałam jutro zrobić zdjęcia w mv. ale bez sensu się umówiłam, zapomniałam, że w tym semestrze to ja inaczej pracuję i na 15 nie mogę nie mając daru bilokacji, niestety. TZ tylko pojedzie z psem. Chyba, że co sie uda wykombinować, jednak.
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
wszyscy żyją, maluch w Mv slabiutki, dwójka u Sempre jeden lepiej, drugi gorzej, Sempre ma iść z nim do Kajmana na kotleta
Podobno temu agutowi pogarsza się z godziny na godzinę. Drugi ponoć czuje się świetnie.
U mnie Castor lepiej, Laravel gorzej. Obaj mają za niską temperaturę, przy czym Castor ma niższą a jest w zdecydowanie lepszym stanie. Położyłam im w klatce ciepłe butelki w skarpetkach to przynajmniej obaj siedzą przy tych butelkach.
Dostali kotleta i jakieś leki... No musi im się poprawić.
U mnie Castor lepiej, Laravel gorzej. Obaj mają za niską temperaturę, przy czym Castor ma niższą a jest w zdecydowanie lepszym stanie. Położyłam im w klatce ciepłe butelki w skarpetkach to przynajmniej obaj siedzą przy tych butelkach.
Dostali kotleta i jakieś leki... No musi im się poprawić.
Ja tylko dodam od siebie że z Martah piszemy na mailu adopcyjnym, że wie o naszych warunkach itd
Próbowała adoptować Elwirkę, ale Elwira zostaje jednak u azb.

- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Ale np. jakie informacje?Martah pisze:Kawka jest przecudna, na pewno dogadałaby się z moją kruszyną, mogłabym prosić o dokładne informacje na marta.halicka@gmail.com? Będę wielce uradowana![]()
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Następna szóstka - 4 w dt, 1 w MV, 1 za TM [*]
Malutki Oskar z chorym okiem niestety nie przeżył, właśnie dostałam wiadomość od dr Doroty, że zdecydowała sie skrócić mu cierpienia, usnął pod wziewką. Niestety, widziałam go ok. 18, nie spodziewałam się innych wiadomości.
Jego kolega - Lutek - ciemny agut jest jak na razie w dobrej formie. Został w Mv, jest tam jeszcze Zeberka i dwie inne świnki.
Jego kolega - Lutek - ciemny agut jest jak na razie w dobrej formie. Został w Mv, jest tam jeszcze Zeberka i dwie inne świnki.