Wielki Przedświąteczny Bazarek SPŚM :) - koniec/rozliczenia

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Awatar użytkownika
pucka69
Wiceprezes ds. finansowych
Miejscowość: Warszawa - Ursynów
Kontakt:

Re: Wielki Przedświąteczny Bazarek SPŚM :) - koniec/rozlicze

Post autor: pucka69 »

dalidaa pisze:Szyszka odpisała w końcu. Gniazdko wyśle. Opóźnienie ze względu na kłopoty rodzinne. Rozumiem, przebaczam :D

Dzięki za pomoc dziewczyny!
I co? Wysłane?
Obrazek
dalidaa

Post autor: dalidaa »

Hmm... nawet jeśli, to jeszcze nie dotarło, czekam.
dalidaa

Wbrew zapewnieniom , że już wysyła (3 tyg temu mniej więcej) nadal cisza. Nic nie dostałam. Trudno. Chyba trzeba ją wpisać na jakąś czarną listę czy coś, żeby inni nie robili sobie potem takich problemów :-/
sempreverde

Post autor: sempreverde »

@dalidaa, bardzo nam przykro, że Szyszka nie wywiązała się ze swojej części umowy i nie wysłała Ci zamówionego gniazdka...

Wybierz sobie proszę coś z poniższych mebelków (piękna robota Roksi), napisz mi która rzecz Ci się najbardziej podoba i adres do wysyłki :) Oczywiście wszystkie rzeczy są nowe!

Mały polarowy hamak, pod spodem kolorowa bawełna w kropki. Hamak ma krótszy bok mniej więcej długości 32cm. Są dwie wersje kolorystyczne ;)

Obrazek

Obrazek

Podwieszany polarowy domek, długość ok. 26cm, wysokość ok. 15cm, średnica wejścia ok. 11cm. Domek koniecznie musi być podwieszony, ponieważ ma tylko jedno wejście. Jeśli nie będzie podwieszony, a świnka go przewróci wejściem do dołu będąc w środku, może to się skończyć tragicznie.

Obrazek

Podwieszany polarowy domek-kostka, bok ok. 31cm, średnica wejścia ok. 11cm. Domek koniecznie musi być podwieszony, ponieważ ma tylko jedno wejście. Jeśli nie będzie podwieszony, a świnka go przewróci wejściem do dołu będąc w środku, może to się skończyć tragicznie.

Może to nie wyszło do końca na zdjęciu, ale góra i dół domku to taki czekoladowy brąz, a kropki są fioletowe, czarne, szare i beżowe.

Obrazek

Średni hamak polarowy, pod spodem zielony polar. Długość ok. 44cm, szerokość ok. 26cm.

Obrazek

Tunel z możliwością podwieszenia, długość ok. 32cm, średnica wejścia ok. 14cm.

Obrazek

Duży hamak polarowy, pod spodem jasnoróżowy polar. Długość ok. 55cm, szerokość ok. 38cm.

Obrazek

Wybieraj! :buzki:
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

Sprawa z szyszką jest w toku, odczytała moje pw i ma aktualnie 7 dni na rozwiązanie problemu, tj. do 3 marca.
sempreverde

Post autor: sempreverde »

Ok, to jak się sprawa z Szyszką zakończy pozytywnie, to dobrze :) A jak negatywnie, to podtrzymujemy swoją ofertę rekompensaty ;)
Awatar użytkownika
pucka69
Wiceprezes ds. finansowych
Miejscowość: Warszawa - Ursynów
Kontakt:

Post autor: pucka69 »

Od końca bazarku minęły trzy miesiące, no ileż można? I tak dalidaa wykazuje się anielską wprost cierpliwością.
Obrazek
dalidaa

Nie robię problemu, bo szkoda nerwów. Jak się Szyszka już odezwała, to przepraszała, wyjaśniła, że miała problemy personalne. Ok, rozumiem.
Ale teraz ani widu, ani słychu obiecanej paczki. Wiecie dziewczyny, to nie o kasę chodzi, naprawdę - cel szczytny, świniaka mam z SPŚM i jestem Wam bardzo wdzięczna!!!

Szkoda tylko, że w zamian za cierpliwość dostałam kolejne zapewnienia i kłamstwo, z których nic nie wynika. Dlatego poruszyłam tą kwestię tu, na forum, żeby nikt więcej nie musiał się denerwować.

Przecież czasem rzeczy zamawiają dziewczynki, które z kieszonkowego składają na prezent dla swoich ukochanych świnek, a potem taka rozczarka - dla nich to kupa kasy często...
Dlatego Szyszka na czarną listę... żeby takie sytuacje się nie powtarzały...

@sempreverde: Jak miło z Twojej strony! Chciałabym podwieszany domek! Dorzucę jakiś przelewik na SPŚM za Waszą hojność i pomoc, a co. Niech świnkom się wiedzie. Adres wysyłam na PW :)
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

No to sprawa załatwiona, choc miło nie było. :idontknow:

Rozumiem, że fanty, których kupujący do tej pory nie odebrali mogą pójśc na nowy bazarek?
Bo mam kilka takich rzeczy...
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”