haha.. ja świniom też cykoria, papryczka.. inne pyszności.. a mężowi rosół ugotowałam i aby się samym rosołem najadł to mu połowę paczki makaronu dorzuciłam i miał makaron z rosołem a nie odwrotnie
rozpieszczamy te nasze małe kropeczki ojj rozpuszczamy ale jak tu takich śliczności nie rozpuszczać i nie dogadzać im
śliwka pisze: Casia zrobimy włam
Ty weźmiesz Klementynke a ja Jagode.
Ha już sobie to wyobrażam - ja pod pache Klementyne Ty Jagode a te zrobia taki wrzask, ze Natasza nas przyłapie, Gloria pogryzie i po ptokach znaczy po świniach
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14 Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Filip świnia udawał że jest delikatnym, chodzącym z gracją kotem
Tak, tak królika też mamy w mini zoo
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14 Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Kurde musze je dziś zważyc bo ostatnio wagi nie było i kompletnie zapomniałam , 15.01 Filip ażył prawie 900, reszta od 666 Jagoda-najmniejsza sę urodziła do 800 , waga im rośnie tak jak rosła przy urodzeniu czyli im węsza świnia się urodziła tym wagowo rosła najszybciej a Jagódka ostatnia w klasyfikacji. MI sie bardzo Jagódka podoba i rudzielce. Choc Kofi jest pieknie ubarwiona to najpiękniejsza świnia jest Filip moja miłośc od 1wszego wejrzenia
Wycałuje to noski od Was