Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo & Shimmer (chomiczek)

Post autor: Lilith88 »

Dalej ma piękne oczęta :love: w ogóle są piękni obaj :buzki:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Upasieni i piękni :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Assia_B

Post autor: Assia_B »

No pewnie, że nadal ma słodkie oczka! Ah ten brat prawie-bliźniak mojego Pieszczosia :love: Zawsze będę miała do niego sentyment :)
Awatar użytkownika
Natalinka
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Natalinka »

Nie śpię od czwartej, bo grypa, ból głowy i katar nie do spania, a że zajrzałaś do mnie, czytam Twoje forum chłopakowe i zrobiło się wpół do ósmej! :D Ależ Ty masz przejścia z prosiakami! Stado indywidualistów i dominantów! No poza Diabełkiem, któremu pewnie dobrze zrobiła wyprowadzka.
Wszystkich polubiłam, choć wyraźnie widać, że to Ryan jest Twoim pupilem :) Ale trudno się dziwić! Choć i Alfiemu, i Angelo, i Lewisowi urody i charakteru nie brak :x
Jak tak czytałam z pokoju obok dolatywały pomrukiwania, terkotania i pochrumkiwania tudzież inne odgłosy żywotności moich panienek - Mili, Nili, Lumi i Hukka pozdrawiają szkockich przystojniaków! :buzki:
Czarna Kluska i Morena
ANYA

Post autor: ANYA »

Dziewczyny proski dziekuja za komplementy. Ryan az wypiekow dostal ;)

Natalinka - rany wspolczuje choroby, mam nadzieje, ze szybko dojdziesz do siebie. Jestem pod wrazeniem, ze chcialo Ci sie czytac w srodku nocy tak dlugasny watek. Powiem Ci, ze Ryan jest szczegolnie mi bliski bo nie tylko wszystko sie od niego zaczelo, ale on jest taki, ze lazi za mna po mieszkaniu, wchodzi i siedzi mi na stopach jak gotuje, wspina mi sie na nogi, wiecznie cos do mnie pyskuje i jest mega ciekawski. JAk go glaszcze to albo mnie ugryzie albo mi rece wylize, nigdy nie wiem jak sie zachowa. To jest kochany swinek, ale tez bardzo wredny. No i za to go kocham. Wiem ze juz drugiego takiego swinka miec nie bede. Reszta tez ma duzo swoich zalet i wad jak kazdy.
Nie wiem czy z Diabelkiem to byla najlepsza decyzja bo niestety jednego kumpla stracil a z drugim sie juz nie dogaduje jak kiedys no i jednak mi go brakuje.
Awatar użytkownika
pour
Miejscowość: Glasgow
Kontakt:

Post autor: pour »

Ania, jak chcesz Diabelka spowrotem to przeciez zawsze mozesz go zabrac ;)
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Pour a twój wątek zaginął w akcji? :angry: Fotki wstaw- najlepiej Diabełka :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo, Diablo & Shimmer

Teraz to Anię muszę prosić o foty Diabełka :szczerbaty:
Wątek na 3 stronie, fot ni ma :idontknow: nawet nie napisałaś, że znów jesteś zaświniona
Pyrka
ANYA

Post autor: ANYA »

Dzima foty beda ale nie dZisiaj. Laptop mi padl.
U nas duzo sie dzieje wiec jutro wieczorkiem opisze I nawet foty wrzuce. Bylam dzisiaj u veta I spedzilam tam duzo czasu...pomogl mi podjac kilka decyzji.
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Koniecznie musisz napisać co to za decyzje, co w ogóle u Was... Jak tam nowy świnek? No i zdjęcia koniecznie!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”