✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: ✰Wojownicy: Geronimo,Tasman,Onyx i Wiewiórek✰chory Tasie
Ja też ma mętlik w głowie wczoraj był nawet tym powiedziała ożywiony ale przecież ja mu nic do jedzenia nie dałam złego, jadł to co zawsze i poza tym to co wszystkie inne prośki. Nie widzę innego wytłumaczenia jak zatrucie antybiotykiem. Dzima a ta weterynarz to gdzie przyjmuje, bo tam jest w komentarzu napisane, że gdzie indziej i strona faktycznie nie działa, to serio pod tym drugim adresem?
Kurczę, Lilith, przecież jesteś ze Szczecina (tak?), na pewno w takim mieście jest apteka 24h.
Wetem nie jestem, i to tylko gdybanie, ale może on jest uczulony na penicylinę? Choć to zatrucia nie wyklucza oczywiście. Czekamy do jutra na DOBRE wieści!!
Tasieńku, trzymamy tu wszyscy kciuki za Ciebie!
Wetem nie jestem, i to tylko gdybanie, ale może on jest uczulony na penicylinę? Choć to zatrucia nie wyklucza oczywiście. Czekamy do jutra na DOBRE wieści!!
Tasieńku, trzymamy tu wszyscy kciuki za Ciebie!

- Lilith88
- Kontakt:
Foggy jestem ze Szczecina ale mieszkam obecnie pod Poznaniem w okolicy Wronek, przecież to jest wyraźnie napisane przy moim nicku. Gdybym była w Szczecinie to już bym zdążyła kilka razy zahaczyć o lecznicę całodobową. A obecnie mam godzinę do Poznania lub Piły.. Dziękujemy za kciuki 

Jeju, przepraszam, gapa ze mnie straszna.
Właśnie tego nie rozumiałam, bo przecież tak cudownie zajmujesz się swoimi dzieciaczkami, że mi nic tu nie pasowało... Wybacz 

- Lilith88
- Kontakt:
Wiem Foggy, że to niedopatrzenie
Ja się nawet zastanawiałam czy nie jechać i w Poznaniu nie szukać całodobowego weterynarza ale jak nie znajdę? jak są tylko na tel i nie odbiorą? Ten "mój" też niby 24h pod tel dostępny a nie odebrał ani na sms nie odpisał.. Więc stwierdziłam, że nie będę z Tasieńkiem jeździć po nocy taki kawał drogi, że lepiej dotrwać do rana i pojechać jak wiadomo, że się dostanę, bo nie wyjdę jak go nie przyjmą nawet jak zapisy tylko i wyłącznie by mieli.

jak dzisiaj Tasiek?
jedziesz z nim do Poznania?
jedziesz z nim do Poznania?
Jak tam maleńki się czuje?
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Jak przeczytałam, to aż oddech wstrzymałam... Mam nadzieję, że po nocy jest lepiej, oby było lepiej
Musiało go tam mocno skręcić w jelitkach, skoro aż łapki podkurczał.... Co za zmartwienie. Jak świnek dziś się czuje? Trzymam kciuki.

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- Lilith88
- Kontakt:
Spalam od 4 do 8 ale męża dopiero budzę idzie dziś na nockę na 12h i nie miałam sumienia wcześniej go z łóżka wyciągać bo położył się razem ze mną. Dopiero będziemy jechać ale z Taśkiem zdecydowanie lepiej. Męczyłam go tak strzykawka do tej 4 że sam zaczął trochę jeść, je tylko cykorię i koperek lekko obgryzł burka i poskubał sianko, ogórka nie ruszył nie rozumiem ale nie ważne, ważne że cokolwiek je. Karmy nie rusza. Wydaje mi się że ta woda z cukrem jakoś pomogła, bo po podaniu drugiej porcji zaczął jeść. Siedzi sam na małym wybiegu tzn. 50x100 (oddzieliłam go żeby wiedzieć ile nabobczył i ile zjadł no i żeby Czarny mu nie zjadł zanim jemu się zachce, ale szkoda mi trochę, ze tak musiałam, bo leżeli we dwóch i jakoś tak zżyci jakby bardziej, Czarny pilnował Tasieńka) w środku ma karton z sianem w ktorym spał i teraz cały czas słyszę że tam tarabani, wiec siły też ma ciut więcej.
Dobrze że jesy poprawa 
Oby teraz już szło ku lepszemu

Oby teraz już szło ku lepszemu