☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
tuttifrutti

Re: Nina, Pola i Amolika -czekamy na koleżankę:)

Post autor: tuttifrutti »

uh... czekanie jest okropne, a im bliżej tym bardziej mnie nosiło i byłabym dziurę do sąsiadki wydreptała :laugh:
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

łech łech, ten portal... :102: no u mnie za Chiny ludowe nie mogły nigdy wyczaić że za drzwiami pokoju też jest jakaś cywilizacja...

złodziej pomidorów jaką ma minę tryumfalną :102:
katiusha

Post autor: katiusha »

Laski..Ja jadę już na ostatniej strunieObrazek Szczególnie, że Joanka z ważnych powodów dopiero w czwartek przekazanie ustaliła..Do zwariowania jeden krokObrazek
Portal został chwilowo zwinięty, ale laski i bez niego już się teleportują :yahoo: Odniosłam przed sprzątaniem na wybieg ( portalu już nie było) Porządkuję, a Małż się śmieje.. Odwracam kuper a tu w wejściu do pokoju stoją i niuchają laseczki, co też z ich klatką wyrabiam :shock: Plątały się mi pod nogami, ale dzielnie wytrzymały i hyc! do klatki na żarełko!

Dziś głaskane przez Skorupiaka..Yyyyy, znaczy Małża:

Obrazek

Duża uparła się, i wsadziła nas na to "coś" i chlast po gałkach światłem..Ograniczona jakaś...

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Rośniemy!!!
nana81

Post autor: nana81 »

No kochana dajecie czadu wagowo :102:
Czym Ty je karmisz, że tak rosną?
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Skorupiak ha ha ha ha :rotfl: :rotfl:
Obrazek
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
elwen
Miejscowość: skierniewice
Kontakt:

Post autor: elwen »

No dorodne te Twoje panienki. I jak grzecznie stoją na tej wadze. Widać, że to dobrze wychowane młode damy:)
katiusha

Dzimaaaa!!! :rotfl:
Nooo..Spytajcie Skorupiaka czym je karmi, jak ja w pracy :lol: Nieee, no normalnie: Ja biegam po bazarze za zieleniną, Małż wyprawy po cykorie do "Piotra i Pawła" uskutecznia ( jego pomysł!), sianko, CN+CT...
Na wadze stoją 3 sekundy hihi :lol: Potem zwiedzanie wygrywa. Muszę mieć aparat włączony i gotowy.
Foggy

Post autor: Foggy »

Potrójny wyleż, jak trojaczki z jednego brzucha wyjęte! :love:

Czwarte cudo będzie? Super, gratulacje!! :buzki: Dziewczyny widzę tak się przejmują, że aż padły z oczekiwania? :)
katiusha

Foggy, one chyba małpują moje wyczerpanie wyczekiwaniowe :laugh: Już bym chciała czwartek...Obrazek Bo mi dekiel z niecierpliwości się przegrzeje.. :szczerbaty:
Foggy

Post autor: Foggy »

Czwartek już za kilkadziesiąt godzin, kochana, przeżyjesz! :buzki: Popatrz na dziewczęta i też się zrelaksuj 8-)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”