Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Gangsterzy Szkatuły ♀
Ja też miałam wrażenie, że legowiska jeszcze potęgują sprzeczki a tu okazało się, że bez nich jeszcze gorzej. Pomysł z maksymalnym odsunięciem misek i legowisk nie był mój ale też pomógł. Może spróbuj mimo wszystko. Trzymamy kciuki nadal. Mam nadzieję, że się uda.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Poczekamy zobaczymy; szkoda, że w ciągu dnia nie mogę ich obserwować. Spokój jest jak Szkatuła śpi albo odpoczywa.
Z wczoraj:
Namierzyłam aparat, a nikt mi za sesję nie zapłacił-zabić!

Dzisiaj:
Koperkowa uczta-zapamiętać; gruszka jest niejadalna.

Teraz Zula leży nawet blisko Szkatuły. Myślę, że jakby się w końcu postawiła, a nie ciągle uciekała to też Szkatuła by inaczej reagowała. Wydaje mi się, że są zszokowane wybiegiem, myślały że to "na chwilę", a koczują tak już 3 dzień

Z wczoraj:
Namierzyłam aparat, a nikt mi za sesję nie zapłacił-zabić!

Dzisiaj:
Koperkowa uczta-zapamiętać; gruszka jest niejadalna.

Teraz Zula leży nawet blisko Szkatuły. Myślę, że jakby się w końcu postawiła, a nie ciągle uciekała to też Szkatuła by inaczej reagowała. Wydaje mi się, że są zszokowane wybiegiem, myślały że to "na chwilę", a koczują tak już 3 dzień

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Mysz
- Miejscowość: Mrągowo
- Kontakt:
Biedna Zuzulka,ucałuj "moją" małą mordeczkę.
U mnie było tak samo,jak tylko Rusałka zbliżała się do Zulki albo Rudej,one panikowały i płakały,co tylko jeszcze bardziej prowokowało Rusałkę do ataków.
Teraz moja cukrowa panna próbuje zdominować Tinkę(chyba czuje ,że ta jest słabsza obecnie),ale ta się stawia i Rusałka z niechęcią,ale odpuszcza.
Co do faceta dla Szkatuły,to podejrzewam,że zrobi z nim to co moja Ru...pantoflarza.Łatek na początku bronił Zulkę czy Rudą przed zołzą,ale ta szybko pokazała kto w klatce rządzi i teraz w razie konfliktów między dziewczynami Łacio... boczkiem,boczkiem i hyc na półkę,potem na hamak i już jest bezpieczny...cały facet.

U mnie było tak samo,jak tylko Rusałka zbliżała się do Zulki albo Rudej,one panikowały i płakały,co tylko jeszcze bardziej prowokowało Rusałkę do ataków.
Teraz moja cukrowa panna próbuje zdominować Tinkę(chyba czuje ,że ta jest słabsza obecnie),ale ta się stawia i Rusałka z niechęcią,ale odpuszcza.
Co do faceta dla Szkatuły,to podejrzewam,że zrobi z nim to co moja Ru...pantoflarza.Łatek na początku bronił Zulkę czy Rudą przed zołzą,ale ta szybko pokazała kto w klatce rządzi i teraz w razie konfliktów między dziewczynami Łacio... boczkiem,boczkiem i hyc na półkę,potem na hamak i już jest bezpieczny...cały facet.

- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Mysz pisze: teraz w razie konfliktów między dziewczynami Łacio... boczkiem,boczkiem i hyc na półkę,potem na hamak i już jest bezpieczny...cały facet.

oby było już dobrze! Niech się Zulka ni daje, ale też nie stawia coby futro nie latało

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

Ubóstwiam to zdjęcieDzima pisze:
Totalne nieogarnianie sytuacji
![]()

Dzima weź zerknij na kuper Zulki. Może to tylko w wodzie tak jej się kudełki ułożyły ale dopiero teraz na tym zdjęciu zauważyłam jakby jakąś plamkę na dupce.tuttifrutti pisze:Ubóstwiam to zdjęcieDzima pisze:
Totalne nieogarnianie sytuacji
![]()
za dzieciaka miałam taką grę... że takie plastikowe rybki kręciły się w kółko na zmianę otwierając i zamykając pyszczki, a ja miałam wędkę i musiałam jak najwięcej ich złowić
na tym zdjęciu te twoje trzy pannice skojarzyły mi się właśnie z tymi rybkami z tej gry
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt: