Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
katiusha

Re: Gangsterzy Szkatuły ♀

Post autor: katiusha »

:rotfl: Chciałabym usłyszeć Twoje argumenty w tamtej chwili!!!
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

nana81 pisze:Ostatnio tłumaczyłam jedenastolatkowi po co mi majtki koronkowe skoro nic nie zasłaniają (zdejmowałam pranie z suszarki)
bo zejdę.. ma młody rację! :szczerbaty: :rotfl: :rotfl:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
nana81

Post autor: nana81 »

To pikuś. Gorzej było jak przy kasie w Lidlu spytał "mamo a co to" pokazując na prezerwatywy. Poszło gładko. Pamiętał dobrze jak byłam w ciąży i wytłumaczenie, że niektórzy nie chcą dzieci i używają ich żeby się komórki nie połączyły przełknął. Mimo moich obaw pytanie "jak" nie nastąpiło. Za to po chwili walnął równie dobrze: "a to po co to jest truskawkowe". Umarłam a ludzie w kolejce dziwnie kaszleli i się dusili.
katiusha

Post autor: katiusha »

Obrazek Dociekliwy jest mistrzu!!!
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

Hahaha mistrzostwo :D Ja pamiętam jak kiedyś chciałam zadać to samo pytanie ale siostra mnie uświadomiła. W ogóle mam wrażenie, że sporo się od niej dowiedziałam :laugh: Chyba muszę się od Was uczyć na przyszłość drogie panie...bo ja prawdopodobnie bym w tej sytuacji wyjaśniła wszystko od a do z ;p A później by było w szkole "Jasiu skąd ty to wszystko wiesz? ... no mama mi powiedziała" :rotfl: Zdecydowanie muszę jeszcze dorosnąć do posiadania dzieci.
Dzima ja też dostałam zakaz na więcej świnek...ale mam różne sposoby na zmiękczanie serca i zobaczymy co będzie...chwilowo to prosięta mnie odwodzą od tego pomysłu bo się kłócą diabły jedne.
No i racja ślicznotka nie byłby sama...
ANYA

Post autor: ANYA »

dortezka pisze:
Dzima.. no może George (cóż za śliczny pyszczek!) nie spowoduje, że Szkatuła polubi Zulę, ale nie siedziałaby sama (ale podjudzam :lol: )
Popieram. Mysle, ze jest to warte zastanowienia, tym bardziej ze mozecie ich umowic na radke zeby sprawdzic jak sie dogaduja.
elka_w

Post autor: elka_w »

Łezki miałam w oczkach jak oglądałam posty wstecz :( Tak mi tęskno za wami :love:
Śliczne pannice, a jakie włoski mają cudowne!!!!
Widzę, że hamaczek służy cudnie cieszę się ogromnie :102:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Elaaa ale mi ciebie brakuje :buzki:
Jesteśmy w trakcie łączenia :fingerscrossed: na razie nic się nie dzieje, bo wszyscy jeszcze w szoku pokąpielowym i trwa zwiedzanie wybiegu. Zobaczymy co będzie dalej :fingerscrossed:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
nana81

Post autor: nana81 »

Kochana kciuki z całej siły trzymamy. Oby i u Was sytuacja się poprawiła i ustabilizowała. :fingerscrossed:

No i też liczę na relację ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”