LUCEK - śliczny maluszek [W-wa]- już w DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Agata1980

Re: LUCEK - śliczny maluszek [W-wa]- już w DS

Post autor: Agata1980 »

Chłopaki mają się dobrze. Myślę, że przypadli sobie do gustu. Siedzą na wspólnym kocyku wtuleni w siebie, jedzą z jednej miseczki i razem brykają po kocyku. Lucek został przechrzczony na Sticha tworzy super duet z Lilo. Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że wszystko tak dobrze poszło. Dziękuję Pani Beato :)
Agata1980

Chłopaki mają się dobrze. Razem siedzą wtuleni na wspólnym kocyku, jedzą z jednej miski i razem brykają po kocyku. Lucek został przechrzczony na Sticha i tworzą z Lilo super duet. Lilo zgodnie z zasadą wpajaną mu od dziecka "czym chata bogata" udostępnił nowemu koledze wszystkie domki i norki i maluch śpi w domku a Lilo przed :) Bardzo się cieszę, że wszystko tak dobrze poszło. Dziękuję Pani Beato.
Awatar użytkownika
pucka69
Wiceprezes ds. finansowych
Miejscowość: Warszawa - Ursynów
Kontakt:

Post autor: pucka69 »

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
katiusha

Post autor: katiusha »

No i kolejny piękny duecik :buzki:
Agata1980

Moje kochane prosiaczki :love: Są kochane i przeurocze. Lucek tzn. Stich już fika koziołki, je z ręki, podchodzi powoli po jedzenie, kryjąc się za plecami Lila. Chłopaki przypadli sobie do gustu i myślę, że bardzo się lubią. :D
Beatrycze
Miejscowość: ok. Warszawy
Kontakt:

Post autor: Beatrycze »

A Lucek na pokoje nie ucieka? Robicie te zagrody na noc?
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
Agata1980

Nie ucieka. Przyjął panujące zasady i reguły :) ale zapory na noc robimy. Dzisiaj chłopaki rano się pokłócili. Mały skakał na Lilo, co mu się przestało podobać.Kilka razy go pogonił i teraz Stich siedzi w domku, a Lilo pod kaloryferem. Nic groźnego się nie działo, ale Lilo pokazał mu żeby nie przesadzał z czułością. Było nawet zgrzytanie zębami. Już myślałam, że źle się to skończy, na szczęście, skończyło się to cichymi dniami. Mam nadzieję, że im przejdzie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”