Za 4 trzymam kciuki odkąd przeczytałam w labo wątku, że agutka ma iść do Ciebie

mówiłam, że ninja! Amolika jest przepiękna, ostatnie zdjęcie mi się najbardziej podoba
Ja uważam, że warto spróbować jak się ma możliwość, ale nie należy właśnie na siłę łączyć. Ja byłam załamana jak się okazało, że moich dwóch nie da się trzymać razem, bo wręcz się nienawidzą a przecież są z jednego stada od urodzenia.. Nie żałuje, że mam kolejne dwie świnie, ale jak by co mam 3 klatki 120 i zagrody i miejsce a gdybym nie miała to co? Oddać bym musiała z powrotem do adopcji w razie kłótni a tego bym nie przeżyła

Tak samo argument, że nie rozmnażajmy świnek, bo nie powiedziały nam, że tego chcą.. a powiedziały, że nie chcą? Jasne nie rozmnażajmy, bo jest wiele zwierzątek potrzebujących domki i puki jest jak jest należy to kontrolować, ale wiadomo, że każde stworzenie na świecie chce mieć potomstwo, tak już nas stworzono. Suczka mojej znajomej mam akurat małe, wiecie jaka jest dumna? Jak pokazuje swoje szczeniaki? Normalnie chwali się nimi. To co nie chciała? Z każdym stworzeniem żywym tak jest. Więc owszem nie dopuszczajmy do niekontrolowanego rozrodu, ale używajmy mądrych argumentów.