☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
anuleczka

Re: Nina, Pola i Amolika - trio idealne :D

Post autor: anuleczka »

katiusha pisze:Właśnie byłam świadkiem wielokrotnego "gwałtu" Tak ze cztery razy do tej pory :shock: AMOLIKA GWAŁCIŁA POLĘ !!!Obrazek Na początku tylko się ganiały i gulgotały (bez żadnych zębów) Potem Pola została "wystukana" pierwszy raz ( z oporami z jej strony) i znów i znow...Potem to już nawet nie uciekała Obrazek

Co mam o tym myśleć?

Czy jesteście pewni, że Amolika to nie AMOL??
Pewnie ją w ten sposób zdominowała 8-) Na wszelki wypadek zajrzyj porządnie w jej zadek. Nataszka też była święcie przekonana, że Kofi to chłopczyk dopóki nie urodziły się dzieciaczki.
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

Pozostało Ci przyjąć to na klatę... u mnie też sporadycznie chłopaki też się gwałcą...
katiusha

Post autor: katiusha »

Eeeee, takie mokrawe i ze dwa strączki sklejone - ale to może od sików? Zaraz obejrzę podwozie Amoliki.. Jak wstaną, bo szkoda mi je budzić.. Padły jak muchy..
boe22

Post autor: boe22 »

Jak baba się wścieknie- to też potrafi!
Choć to dziwne naszym zdaniem.
:rotfl:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Mokrawe to może sobie być ;) u mnie było mocno białe, poklejone i gęste i było tego bardzo mało, taka nieduża plamka.
Gdyby to był samiec to byś pewnie już dawno zauważyła, od 3 miesiąca jajka robią się raczej mocno wyraźne.
katiusha

Znaczy, że wojowniczka Amolika przeskoczyła w hierarchiiObrazek A taki brzdąc :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Mały biały ninja będzie rządził teraz :laugh: Wiewiórek tylko Geremu pozwala się ustawiać jak puściłam go z Taśkiem czy z Czarnym to ich chciał dominować tyle, że Tasman oczywiście nie da sobie w kaszę dmuchać (albo raczej siebie dmuchać :? :laugh: ) za to Czarny przed nim uciekał mimo, że największy (on waży dokładnie tyle co Gery z Wiewiórkiem razem xD) ;)
katiusha

:lol: Właśnie Pola zaliczyła kolejne dwa "stukanka" bo jeszcze kombinowała :szczerbaty:
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Lilith88 pisze: Gdyby to był samiec to byś pewnie już dawno zauważyła, od 3 miesiąca jajka robią się raczej mocno wyraźne.
... akurat z tym to się nie zgodzę. Lakuś jak do nas trafił miał co najmniej 6 miesięcy i wyglądał jak dziewczynka :sadness: ale on był skrajnie wychudzony. Co nie zmienia faktu, że dopiero od nie dawna widać jego klejnoty :help:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

katiusha pisze::lol: Właśnie Pola zaliczyła kolejne dwa "stukanka" bo jeszcze kombinowała :szczerbaty:
Ha ha ha napalona baba :rotfl: wie jak robić karierę
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”