Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
my-joy

Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka+Glo

Post autor: my-joy »

Yyyyy, może dlatego, że kaczka to dla facetów i technicznie nie dało rady... :szczerbaty:
anuleczka

Post autor: anuleczka »

my-joy pisze:Yyyyy, może dlatego, że kaczka to dla facetów i technicznie nie dało rady... :szczerbaty:
hahahahahhah :lol: ja jestem wygimnastykowana bardzo i próbowałam do kaczki hahahahaha noooo z basenem mi się pomyliło chyba, że to się jeszcze inaczej nazywa
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

ach ten basen...ja pamiętam jak po badaniu szpiku się wybudzałam z narkozy i właśnie potrzebowałam siusiu...ale oczywiście mi basen przynieśli...powiedziałam pielęgniarce żeby sobie to zabrała ;p bezpośrednia jestem po narkozach :laugh: godzinę później jak pielęgniarka nie patrzyła mama zaprowadziła mnie do toalety...inaczej się nie da
my-joy

anuleczka pisze:
my-joy pisze:Yyyyy, może dlatego, że kaczka to dla facetów i technicznie nie dało rady... :szczerbaty:
hahahahahhah :lol: ja jestem wygimnastykowana bardzo i próbowałam do kaczki hahahahaha noooo z basenem mi się pomyliło chyba, że to się jeszcze inaczej nazywa
myślę, że do kaczki to i kobieta guma nie nasika.... :laugh:
katiusha

Post autor: katiusha »

:rotfl: :rotfl: W sumie trzy razy mnie krojono i składano. Dwa razy mi się upiekło i byłam w stanie dotrzeć do toalety. Za trzecim obudziłam się z zatkniętym cewnikiem :redface: ....Ale mamy temat :rotfl:
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

wchodzę na mój watek a tu temat sikania :laugh:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Harvejowa

świnie już nam tak zasikały życie, że temat sikania zaczyna być całkiem przyjemnym ;p
Cewniki to katastrofa...nigdy nie zapomnę jak pacjenta w szpitalu błagała podczas rehabilitacji o pójście do toalety... czułam się jak terrorysta... całe szczęście jeszcze nie miałam tej przyjemności ;p
Swoją drogą może z tym nowym wymysłem http://drogeriazdrowie.pl/urinelle_lejk ... obiet.html dałoby radę nasikać do kaczki xD jakoś tak bokiem ;p
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

anuleczka pisze:
katiusha pisze:Nocnik :rotfl: Są też takie pampersy dla dużych. Powiedz, że masz świnkę terrorystkę, to Ci zrefundują :szczerbaty:
hahaha pampersy nie przejdą :lol: Jak leżałam w szpitalu po wycięciu wyrostka i lekarz nie pozwolił wstawać przez kilka godzin to cuda wyprawiałam, żeby skorzystać z kaczki. Nie dało rady na leżąco, przeczekałam do rana i poszłam o własnych siłach podtrzymując się ścian :lol:
straszna sprawa basen /kaczka nie wiem jak to zwał , :lol: męczyłam się pół nocy po operacji i nie mogłam!!!
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
my-joy

Harvejowa pisze:świnie już nam tak zasikały życie, że temat sikania zaczyna być całkiem przyjemnym ;p
Cewniki to katastrofa...nigdy nie zapomnę jak pacjenta w szpitalu błagała podczas rehabilitacji o pójście do toalety... czułam się jak terrorysta... całe szczęście jeszcze nie miałam tej przyjemności ;p
Swoją drogą może z tym nowym wymysłem http://drogeriazdrowie.pl/urinelle_lejk ... obiet.html dałoby radę nasikać do kaczki xD jakoś tak bokiem ;p
O ja nie mogę! Pooglądałam te wynalazki... A kto mi wytłumaczy przeznaczenie tego cuda? Bo ja swoim blond umysłem nie ogarniam... :think: Chociaż może w czasie podróży jak mąż bezczelnie odmawia zatrzymania się na piątej z kolei stacji benzynowej, to może przy użyciu tego wynalazku dałoby się wreszcie do butelki po coli? :102:

Aaaaaaa, jak otworzyła mi się cała strona wreszcie to już wiem, że to przełomowy wynalazek żeby kobieta mogła w końcu na stojąco!! :jupi:

To może wróćmy lepiej do tematu świń...
Harvejowa

wnioski ? poprosimy zdjęcia ;d:D:D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”