trzeba trzeba...teraz mają trochę lepiej bo żyją na powierzchni 100x140cm ale tylko dlatego, że za każdym razem mówię mojemu chłopakowi "Oj misiu...ledwo co rozłożyłam te kocyki i mam zwijać? niech już tak siedzą na wybiegu"  ;p
 trzeba trzeba...teraz mają trochę lepiej bo żyją na powierzchni 100x140cm ale tylko dlatego, że za każdym razem mówię mojemu chłopakowi "Oj misiu...ledwo co rozłożyłam te kocyki i mam zwijać? niech już tak siedzą na wybiegu"  ;pAle w nowym mieszkaniu to nie przejdzie i wspólnie ustaliliśmy, że idealna byłaby klatka taka 150-160x50-55cm .... tylko ciężko taką znaleźć ;p a kratek mi trochę szkoda giąć...no i czasem jedziemy na weekend do jego babci...i wtedy klatka byłaby idealna zamiast te kratki i ceratę i koce rozkładać
 Wszyscy się z nas tu na wsi śmieją, że jak z dziećmi jeździmy
  Wszyscy się z nas tu na wsi śmieją, że jak z dziećmi jeździmy
 My niby mamy 45 metrów i dwa pokoje, ale z dwojgiem dzieci i stadem szalonych szczurów to wcale niedużo
 My niby mamy 45 metrów i dwa pokoje, ale z dwojgiem dzieci i stadem szalonych szczurów to wcale niedużo  Apetyt rośnie w miarę jedzenia
 Apetyt rośnie w miarę jedzenia  jakaś mata na podłodze i tyle. A prosiaki nie skośnookie, więc im trzeba po europejsku hihi
 jakaś mata na podłodze i tyle. A prosiaki nie skośnookie, więc im trzeba po europejsku hihi