Lukrecja [*]
Moderator: silje
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Lukrecja [Grudziądz] - rezerwacja
Ja właśnie ostatnio też Lukrecję wspominam jakoś częściej niż zwykle
Dogadały się dziewczyny na dobre?
Skiti- tytuł zmień

Dogadały się dziewczyny na dobre?
Skiti- tytuł zmień

Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
Re: Lukrecja [Grudziądz] - rezerwacja
Hihi ja też Lukrecję często wspominam
dzięki niej mój Quik jest taki wyluzowany
głaski od nas

- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Lukrecja [Grudziądz] - uratowana :)
A Lukrecja widziała, że się do kalendarzyka listkowego załapała? 
Bo ja dopiero dziś zauważyłam miśkę i mało mi oczy nie wyszły. Tyle razy miałam ten kalendarzyk w ręku,gapa..

Bo ja dopiero dziś zauważyłam miśkę i mało mi oczy nie wyszły. Tyle razy miałam ten kalendarzyk w ręku,gapa..
Ostatnio zmieniony 26 mar 2015, 23:09 przez silje, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
Hej, przepraszam za milczenie, ale ostatnio tu nie zaglądałam (głównie z braku czasu). Lukrecja ma się bardzo dobrze i często pokazuje charakterek. Jest raczej typem niedotykalskim i zwykle muszę się trochę nagimnastykować, żeby panna raczyła się nadstawić do pieszczot, ale jak już ją przekonam, to wtedy pokazuje, że jednak lubi głaski. Z małego przestraszonego zwierzątka Lusia wyrosła na prawdziwą wojowniczkę i odkrywcę. Wygląda na to, że teraz to ona rządzi w kuwecie. Dziewczyny się dogadują, choć jest to raczej szorstka przyjaźń - nigdy nie doszło między nimi do ostrej "wymiany poglądów", ale głośne piski spowodowane tym, że jedna drugiej okazała poirytowanie, zdarzają się codziennie. Ulubionym sportem Lusi jest stanie na misce. Nie wiem, skąd jej się to wzięło - pewnie zauważyła, że jak stanie przednimi łapkami na brzegu miski, to lepiej widzi, co jest za kuwetą. Potrafi tak stać i stać. Niedawno, ku naszej wielkiej radości, odkryła, że po gołej podłodze (bez dywanu) też można chodzić. Bardzo się z tego powodu cieszymy, bo zawsze namawialiśmy wszystkie nasze prosiaki do zwiedzania i szukania nowych wrażeń. A teraz nie możemy się doczekać prawdziwej wiosny, żeby w końcu była trawa, bo Lusia w swoim krótkim jak dotąd życiu za dużo tego rarytasu jeszcze nie użyła
W najbliższych dniach wstawię tu jakieś świeże foty, żebyście zobaczyli, jak panna wyrosła!
Silje, o jakim kalendarzu mówisz? Pod tym linkiem, który podałaś, nie widzę żadnego zdjęcia...
Oooo, już wiem, o czym mówisz! Znalazłam i zaraz córkę rozpoznałam!

Silje, o jakim kalendarzu mówisz? Pod tym linkiem, który podałaś, nie widzę żadnego zdjęcia...
Oooo, już wiem, o czym mówisz! Znalazłam i zaraz córkę rozpoznałam!
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Masz rację- pod tym linkiem już nie ma zdjęć kalendarzyka- usunęłam.
No popatrz- kto by pomyślał. że z niej taka charakterna i zadziorna babka wyrośnie
Czekam na zdjęcia- bardzo!
No popatrz- kto by pomyślał. że z niej taka charakterna i zadziorna babka wyrośnie

Czekam na zdjęcia- bardzo!
Quik też ucieszyłby się ze zdjęć mamusi
Pooglądałam sobie adopcyjne zdjęcia Lukrecji...mają z Quikiem to samo spojrzenie...

Pooglądałam sobie adopcyjne zdjęcia Lukrecji...mają z Quikiem to samo spojrzenie...
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Ach Lukrecjo!
Ciocia sosnowa cię pozdrawia, piękności ty!
Cieszę się, że jest ok.
Może jakieś fotki?
Ciocia sosnowa cię pozdrawia, piękności ty!
Cieszę się, że jest ok.
Może jakieś fotki?
Są i fotki
Niestety wątpliwej jakości, bo Lukrecja jest prawdziwym dzikusem. Ciągle się wierci, a jak tylko podchodzę do niej z telefonem, zaraz zaczyna go obwąchiwać (pomijam już jakość samego aparatu). Na pierwszym zdjęciu Lukrecja w swojej najczęstszej pozie - na misce!

Przejrzałam wątek Quika. Faktycznie, znam to spojrzenie...

Przejrzałam wątek Quika. Faktycznie, znam to spojrzenie...
mój 4,5-letni syn, na pytanie kto to, od razu rozpoznał mamę Quika

Rosiczka pisze:Przejrzałam wątek Quika. Faktycznie, znam to spojrzenie...