Moje baby dostały dziś nowe maty - Whisper i Flow różową, Ginger, Dream i Miracle - pomarańczowo- czerwoną.... Teraz po sprzątaniu nowe maty już są usiane bobami Żeby nie było zbyt kolorowo
Marzenia o domu to fajna sprawa. Jednak jeśli się chce być zadowolonym po osiągnięciu celu, to trzeba bardzo dużo czytać, bo inaczej "fachowcy" wcisną nam każdy kit
Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Prawie 6kg szczęścia i dwa chyba tymczasy
Moje marzenia o domu to na razie marzenia ściętej głowy. Tak jak piszecie - duże okna = dużo grzania...
Dlaczego Ginger, Miracle i Dream nie dostały też dziewczyńskiej maty? Ja zawsze biorę zielone bo sobie wmawiam, że świnki się czują na nich jak na trawie i jest im trochę raźniej. Mam też jedną czarną i to strzał w 10, bo nie widać bobków!
Dlaczego Ginger, Miracle i Dream nie dostały też dziewczyńskiej maty? Ja zawsze biorę zielone bo sobie wmawiam, że świnki się czują na nich jak na trawie i jest im trochę raźniej. Mam też jedną czarną i to strzał w 10, bo nie widać bobków!
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Bo Whisper i Flow mają biało-różowy tunel, a Gigner Miracle i Dream tunel mają tęczowy. Tak mi bardziej pasowało - a zresztą Chomiś powiedziała mojemu TŻowi, że ona nie lubi jak jest tak za bardzo dziewczyńsko w klatce
Edit: dla niewtajemniczonych - Chomiś to Mirakle, Dream to Myszan, a Ginger Szczurzan - i nie pytajcie czemu je TŻ tak przechrzcił
Edit: dla niewtajemniczonych - Chomiś to Mirakle, Dream to Myszan, a Ginger Szczurzan - i nie pytajcie czemu je TŻ tak przechrzcił
Szczurzan wapnia...
Nie tylko czytać, niestety. Najlepiej to mieć znajomego, który się zna i będzie ekipę za mordę od etapu projektu trzymał. Inaczej masakra - bo np. mało który projektant powie Ci, ile będzie kosztowała realizacja Twoich pomysłów. W końcu to nie jego problemCynthia pisze:Marzenia o domu to fajna sprawa. Jednak jeśli się chce być zadowolonym po osiągnięciu celu, to trzeba bardzo dużo czytać, bo inaczej "fachowcy" wcisną nam każdy kit
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Flow i Whisper zachowują się dziwnie Śpią razem, przytulone (nie robią tego zwykle), ogórek niedojedzony.... Martwię się
ehhh wystarczy już chyba chorych świnek na forum...
Dziewczyny!!!! nie straszyć Dużej....przytulanie ok, ale bez efektów ubocznych....
Dziewczyny!!!! nie straszyć Dużej....przytulanie ok, ale bez efektów ubocznych....
No niee!
A może to ten różowy tylko na nie tak kojąco podziałał?
A może to ten różowy tylko na nie tak kojąco podziałał?
- Beth
- Miejscowość: Rybnik
- Kontakt:
Kuba kazał powiedzieć swojej księżniczce, że ta różowa mata na pewno podkreśla jej doskonałą urodę
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Flow i Whisper nadal jakieś dziwne, choć Whisper już mniej... Czarna jest niemrawa, chociaż je.....Nie wiem, może przesadzam...
Panienki, proszę nie stresować Dużej! Może wizyta u weta dla uspokojenia?