Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Zaffiro

Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka+Glo

Post autor: Zaffiro »

Ja sobie wzięłam jedno legowisko od pastuszka :D trochę skromnie ale zawsze coś :D i też własnie bym coś chciała dla mojego Maksia, ale muszę pomyśleć co mu tam sprawić żeby od razu tego nie zniszczył :laugh:
Casia

Post autor: Casia »

to ja zapytam Was obie Maje i Natasze , króliki gryza? kolezanka ma takiego co rzuca się na nogi :twisted: bynajmniej nie tak słodko jak u Nataszy na stopie
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

mój gryzł do krwi - tak mówiła ciotka, ale królik w akwarium z obrożą;/ + chorymi oczami.. mnie nie ugryzła ani razu a wręcz odwrotnie liże i się przytula . Wyczuła że tu nikt jej na siłę na ręce nie bierze więc sie nie boi
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
kleymore
Miejscowość: Zabrze
Kontakt:

Post autor: kleymore »

Casia pisze:to ja zapytam Was obie Maje i Natasze , króliki gryza? kolezanka ma takiego co rzuca się na nogi :twisted: bynajmniej nie tak słodko jak u Nataszy na stopie
Samce tak robią i samice w okresie dojrzewania. Ogólnie króliki się kastruje/sterylizuje. Samce bardzo często jak zakochają się we właścicielu to gwałcą mu nogi, albo ewentualnie podążają za właścicielem i sikają mu pod nogi tak, żeby wdepnął :glowawmur: Samiczki znowu lubią być bardzo humorzaste.

I ciekawostka: jeże też! :D Do 6 miesiąca zrzucają pierwsze igły i wtedy mają młodzieńczy bunt i humory :D
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

dobrze że jeże nie mają igieł na brzuchu bo taki gwałt nogi byłby dopiero nieprzyjemny :D
Zaffiro

mój Maksio nie gryzie i nie gwałci ani nie obsikuje :D czasami zdarza mu się pociągnąć za materiał żeby zwrócić na niego uwagę :D jak jest zdenerwowany albo wystraszony to tupie tylnymi łapkami ;)
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Natasza pisze: Obrazek
no ja tam bym nie próbowała się do niej wbić nieproszona :lol:

uwielbiam też zdjęcia drapiących się świnek :love:
joanna ch pisze:dobrze że jeże nie mają igieł na brzuchu bo taki gwałt nogi byłby dopiero nieprzyjemny :D
zeszłam :rotfl: :rotfl:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

Cieszyłam się, że Glorii oczka już są lepsze. Tzn powieki wychodziły ale oczka były ładne. Na chwilę obecną łzawią jak cholera, górna i dolna powieka zaczerwienione... odstawiłyśmy gentamycynę i znowu to samo. Zakropiłam jej ale jutro przed pracą podjedziemy do weta. :glowawmur:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Zaffiro

Daj koniecznie znać co z Glorcia :buzki: :fingerscrossed:
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

Gloria minę ma obledna na zdjeciu w drzwiach klatki :)

Odrazu mi się moja Trusia przypomina :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”