Większość bąków już w nowych domach, część czeka na transport.
Chłopcom zrobiłam hardkora w wannie. Pocięli się mocno ale emocje opadły.
Mam nadzieję, ze odrobiliśmy problemy już do końca roku a może i lepiej.
Trzymcie kciuki za Ernesta z miotu E. (edit: -bo źle to ujęłam) Dziś został zgłoszony na pierwszą swoją wystawę
Międzygatunkowe Zbóje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Re: Międzygatunkowe Zbóje
Uuuuu... Ernest dajesz

- etycja
- Kontakt:
No i właśnie kiszka, nie mam wieści. Jak ja dotrwam do końca tygodnia.
Aaa. Kolejne kciuki trzymcie, może podzielcie na lewy i prawy, Szykuje się miot H. Mamą zostanie Odeta a ojcem debiutant w tej roli Xyno
Aaa. Kolejne kciuki trzymcie, może podzielcie na lewy i prawy, Szykuje się miot H. Mamą zostanie Odeta a ojcem debiutant w tej roli Xyno
Duzo
Etycja wiesz ze przejrzalam caly Twoj watek pomimo, ze przeciez jestem na biezaco... i Valtz wpadl mi w oko... powiedzialam TZtowi, ze chyba bede Cie gnebic zebys mi go "pozyczyla" ale powiedzial, ze chyba jestem nienormalna
w sumie ma racje.

Etycja wiesz ze przejrzalam caly Twoj watek pomimo, ze przeciez jestem na biezaco... i Valtz wpadl mi w oko... powiedzialam TZtowi, ze chyba bede Cie gnebic zebys mi go "pozyczyla" ale powiedzial, ze chyba jestem nienormalna

- etycja
- Kontakt:
Może nie Valz ale będzie teraz kilka maluszków dove (kolor jak u Valza) długowłosych na wydaniu. Teraz znaczy za jakie dwa miesiące oczywiście.
Etycja ale mi sie Valz podobaetycja pisze:Może nie Valz ale będzie teraz kilka maluszków dove (kolor jak u Valza) długowłosych na wydaniu. Teraz znaczy za jakie dwa miesiące oczywiście.

Niestety nie moge miec chomiczkow bo mam tylko klatke 80cm a nawet nie mam gdzie wstawic

Musze zaczekac pare lat mi mi sie swinki skoncza a sa jeszcze nie stare, wiec moze za pare lat...
A w ogole moj TZ powiedzial ze Valz to swinka albo chomik skrzyzowany ze swinka

Etycja od czego zalezy wilkosc chomisiow? Czy te dlugowlose sa z natury mniejsze? Moj Shimmerek spokojnie mi sie miesci na dloni i wiem ze juz nie urosnie, a w sklepie widzialam syryjka tak duzego jak Twoj Valz
no i wszystkie te krotkowlose byly sporawe.