Wybierasz się do Warszawy na badanie serca czy u Ciebie też można zrobić takie badanie?
Telma elegantka - już u Basi z Zambrowa :-)
Moderator: silje
-
sempreverde
Re: Telma elegantka - już u Basi z Zambrowa :-)
Kaszaki też mogą być bardzo duże... Nie martw się, przytul Telmę i zobaczysz, że będzie dobrze 
Wybierasz się do Warszawy na badanie serca czy u Ciebie też można zrobić takie badanie?
-
basia M
- Miejscowość: zambrow
- Kontakt:
jeszcze nie wiem ,zobaczę co wyniknie w poniedziałek wieczorem, po wizycie
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Cos podobnego! Kaszaki u tej grupy zdarzają się często, bo mają takie futro, ale serce? Może te letnie przeziębienia były jednak niedoleczone?
Trzymam kciuki! Bardzo mocno! To takie kochane stworzenie i mlodziutka przecież!
Trzymam kciuki! Bardzo mocno! To takie kochane stworzenie i mlodziutka przecież!
- sosnowa
- Kontakt:
To prawda, Telma jest taka odrobinę teddikowa (uszy i sylwetka
) kaszaków ile chcieć. Turbuelncja przybyła do sStowarzyszenia z kaszakime wielkości sporego orzecha laskowego. raz dobrze wyciśnięty nigdy się nie odnowił. trzymam za serducho i diagnozę z całych sił. 
-
basia M
- Kontakt:
dowiedziałam się , że do Zambrowa przyjeżdża wet. Ewa Rosińska z Pulsvetu ze swoją aparaturą i robi badania ,więc po potwierdzeniu (dziś wieczorem mam zadzwonić ) będę wiedziała kiedy badanie . wtedy wszystko się wyjaśni. mój wet. powiedział,że nie słyszy nic w płucach a niepokoi go serce .ja myślałam ,że to może zapalenie płuc, po antybiotyku już nie zakasłała ( chyba ,że jak byłam w pracy ),
staram się nie panikować , bo Telka naprawdę cudowną świnką ...
niepokoi mnie jeszcze jedno , Tela prawie wcale się nie rusza , najlepiej jak leży w kuwecie (mam taką prostokątną ) na sianku , cały dzień potrafi tam leżeć i obserwować świneczki. to też jest takie nienormalne,albo ona jest taka z natury spokojniutka
staram się nie panikować , bo Telka naprawdę cudowną świnką ...
niepokoi mnie jeszcze jedno , Tela prawie wcale się nie rusza , najlepiej jak leży w kuwecie (mam taką prostokątną ) na sianku , cały dzień potrafi tam leżeć i obserwować świneczki. to też jest takie nienormalne,albo ona jest taka z natury spokojniutka
- sosnowa
- Kontakt:
Co tam słychać, myślę i wspieram 
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Jak pamiętam z DT, to była równie ruchliwa, jak inne świnki, biegała z nimi po wybiegu.
http://youtu.be/ZPIeGnJ5swc
http://youtu.be/FdsWaFJlyUQ
Okropnie się martwię! Napisz, co wyszło!
http://youtu.be/ZPIeGnJ5swc
http://youtu.be/FdsWaFJlyUQ
Okropnie się martwię! Napisz, co wyszło!
-
basia M
- Kontakt:
dziękuję porcello za filmy
zwłaszcza na pierwszym widać ,jak do miski podchodzi ( tam , gdzie czarną plamkę ma ) ,że telka ma ,,duże karczycho"
to już może był ten guz ,tylko nikt nie zwrócił na to uwagi.
z serduszkiem lepiej , nie kaszle .
za tydzień wtorek - środa będzie miała pobieraną biopsję, guz jest ok 5 na 5 cm , dzisiaj została wygolona w tym miejscu i dopiero widać jaki jest ogromny.
mój wet. podejrzewa włókniaka , nie podobał mu się, po goleniu widać blizny i przebarwienia
dodam ,że Jadzia ma w tym samym miejscu też malutkiego guzka a Józia to samo ,tylko większego . u dziewczyn do obserwacji ,bo może się wchłoną
proszę o kciuki dla moich trzech dziewczyn
zwłaszcza na pierwszym widać ,jak do miski podchodzi ( tam , gdzie czarną plamkę ma ) ,że telka ma ,,duże karczycho"
to już może był ten guz ,tylko nikt nie zwrócił na to uwagi.
z serduszkiem lepiej , nie kaszle .
za tydzień wtorek - środa będzie miała pobieraną biopsję, guz jest ok 5 na 5 cm , dzisiaj została wygolona w tym miejscu i dopiero widać jaki jest ogromny.
mój wet. podejrzewa włókniaka , nie podobał mu się, po goleniu widać blizny i przebarwienia
dodam ,że Jadzia ma w tym samym miejscu też malutkiego guzka a Józia to samo ,tylko większego . u dziewczyn do obserwacji ,bo może się wchłoną
proszę o kciuki dla moich trzech dziewczyn
- sosnowa
- Kontakt:
Z całych sił.
Faktycznie, karczycho jak nie wiem, ale ona jest teddikowa i one tak mają, dlatego pewnie nie wydawał się dziwny. Turbulencja tez ma taki byczy kark, aż ja wczoraj wymacałam, ale nic.
Porobiło się.
Faktycznie, karczycho jak nie wiem, ale ona jest teddikowa i one tak mają, dlatego pewnie nie wydawał się dziwny. Turbulencja tez ma taki byczy kark, aż ja wczoraj wymacałam, ale nic.
Porobiło się.
-
basia M
- Kontakt:
wieczorem po pracy postaram się filmik wrzucić , to będzie widać .
naprawdę nie wygląda to ładnie
naprawdę nie wygląda to ładnie