Rokoko i synowie, sp. zoo 8-) już w DS
Moderator: silje
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Rokoko i synowie, sp. zoo 8-) [W-W]
a to ciekawe, chociaż w sumie... mój pierwszy prosiak z turkotem i kiwaniem atakował stopy i obgryzał kapcie, chociaż w domu nie było żadnego szczeniaka, od którego mógłby się nauczyć takich zachowań.
Dobre
Rokoko chyba jednak zostanie, przez całą noc łaziły razem i nie doszło do rozlewu krwi, zmniejszono im wybieg i nadal jest spokój, a do tego wieją razem do jednego kąta i potrafią razem jeść. Rokoko co prawda niezbyt elegancko oszczała Pepper (oraz całą kuchnię, próbując trafić w Pepper), no ale cóż - straty być muszą Za to chyba są już stadem i śpią też niedaleko siebie. Jeszcze czekam do jutra, ale raczej do uratowanych
Rokoko chyba jednak zostanie, przez całą noc łaziły razem i nie doszło do rozlewu krwi, zmniejszono im wybieg i nadal jest spokój, a do tego wieją razem do jednego kąta i potrafią razem jeść. Rokoko co prawda niezbyt elegancko oszczała Pepper (oraz całą kuchnię, próbując trafić w Pepper), no ale cóż - straty być muszą Za to chyba są już stadem i śpią też niedaleko siebie. Jeszcze czekam do jutra, ale raczej do uratowanych
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
trzymam!
Tak robił mój kot regularnie, ale żeby prosię! To musiał być widok!
Tak robił mój kot regularnie, ale żeby prosię! To musiał być widok!
No i tak - Rokoko w DS, Mrówka w DS, Krówka szuka transportu do DS
Krówka też już w DS, wiadomość od nowej opiekunki: "Chłopaki się kochają! "
Wątek do Uratowanych proszę
Wątek do Uratowanych proszę