Grabek i Zyga- zamieszkali w Szczecinie :)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Kocham Prosiaki :)

Re: Grabek i Zyga [Sztum] szukają swojego domu

Post autor: Kocham Prosiaki :) »

Szkoda, że chłopaki na drugim końcu Polski :( Ale jak ich zobaczyłam od pierwszego wejrzenia się zakochałam :love:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Co tam u chłopców?
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Post autor: silje »

Rosną i przystojnieją 8-)
Ale domku nie widać.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +9 w DT
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

To nie dobrze, może trzeba chłopców rozreklamować na FB :idontknow:
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Poczekam jeszcze z tydzień, dwa. Jak nic się nie wydarzy, to pomyślimy.
Strasznie płochliwe z nich chłopaczki. Przyszły DS na pewno będzie musiał wykazać się dużą porcją cierpliwości na początku..
Wiadomo- jak się im poświęci więcej czasu, będzie brało na kolana częściej- to szybciej się oswoją.
Pewnie, że lepiej by dla nich było, gdyby ten swój domek mieli już. I troskliwą Dużą tylko dla siebie.

Póki co- siedzą przeważnie pod hamakiem, albo w tunelu. Po żarełko wychodzą dopiero, jak myślą że wyszłam z pokoju ;)
Na rękach- dosłownie truchleją- siedzą, bo siedzą, ale tylko czekają, aż ich odłożę i wtedy od razu dają drapaka w jakiś ciemny kącik.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +9 w DT
Awatar użytkownika
Edix
Miejscowość: Grudziądz
Kontakt:

Post autor: Edix »

Witam :) Te świneczki do adopcji wyłącznie razem? Bo czasem na stronce jest że "do adpocji razem" albo do adopcji wyłącznie razem". Jest jakaś różnica? Pozdrawiam :)
Muffin Szila Szarliz Grażyna Suzi

EDI♥ZA TM*(23.08.2017) ZIGGY♥ZA TM* (27.11.2018) MAX(SOPEL)♥ZA TM* (14.08.2019) LOLUŚ (FRODO)♥ZA TM* (22.11.2020) GRUBUŚ ♥ZA TM*(01.06.2023) MANIULA(NIKIFOR)♥ZA TM*(01.06.2024) DIEGO(BAZIK)♥ZA TM*(07.10.2024)
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Różnica chyba na tym polega, że jedne świnki są mniej a inne bardziej zżyte. Niektóre są ze sobą od zawsze. czasem kilka lat- takich nie rozdzielamy.
Grabek i Zyga akurat dobrze się dogadują- wolałabym ich nie rozdzielać. Przy adopcji osobno nie wiadomo, jakie będą relacje z innym kolegą- może łączenie się nie udać i świniak będzie siedział sam. Jeśli poszukujesz pojedynczej świnki jako kolegi dla swojego samczyka, to u mnie np. czeka Roy, lub Artu (kończymy leczenie)- obaj długowłosi. Tu jest ich wątek http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =11&t=3787
Awatar użytkownika
Edix
Miejscowość: Grudziądz
Kontakt:

Post autor: Edix »

No tak myślałam właśnie. Szkoda by było rozdzielać zakumplowane już świnki :)
Muffin Szila Szarliz Grażyna Suzi

EDI♥ZA TM*(23.08.2017) ZIGGY♥ZA TM* (27.11.2018) MAX(SOPEL)♥ZA TM* (14.08.2019) LOLUŚ (FRODO)♥ZA TM* (22.11.2020) GRUBUŚ ♥ZA TM*(01.06.2023) MANIULA(NIKIFOR)♥ZA TM*(01.06.2024) DIEGO(BAZIK)♥ZA TM*(07.10.2024)
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Artu i Roy są do adopcji osobno- może Ci się spodobają :) . Grudziądz niedaleko :)
Ed- już wiem- szukasz krótkowłosej lub rozetka. Mamy dużo świniaczków do adopcji, na pewno któryś się spodoba- powodzenia :)

Jedno z lepszych zdjęć, jakie mi się udało zrobić Grabkowi :lol:
Obrazek
I razem z Zygą
Obrazek
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Znowu przyszła ze sprzętem, paraprazi jedna.. Kryć się! Nie wychodzimy.
Obrazek
Obrazek
Chłopaki śliczne, wciąż czekają.
Są naprawdę baaardzo płochliwi. Kiedy wchodzę do pokoju, w którym stoi ich klatka- nie wychodzą spod hamaka dość długo. Jak się krzątam przy sąsiedniej klatce, to jakiś czas nieśmiało wychodzą, w każdej chwili gotowi do odwrotu. Prawie zawsze siedzą razem przytuleni. Dziś robiliśmy manicure i pedicure.
Żeby im się nie nudziło- puszczam im radio. Ostatnio słuchali Radia Plus, ale coś im się poprzestawiało i ustawiła się pewna stacja z niespotykanie mocnym sygnałem :nie_powiem: Mam nadzieję, że nie zepsułam chłopaków.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”