Owszem, łatwiej łączy się świnki w młodym wieku, ale przy starszych nie ma większej różnicy i tak ustalą hierarchie i tak
 Owszem, łatwiej łączy się świnki w młodym wieku, ale przy starszych nie ma większej różnicy i tak ustalą hierarchie i tak 
Moderator: Dzima
 Być może zdecyduję się na kastrację mojego młodego samczyka (typowa sytuacja - miały być dwa chłopaki, jest parka:) ) Nie mam jednak o tym pojęcia (o kastracji i tych wszystkich bajerach z nią związanych). Gdzie można dostać te podkłady?
 Być może zdecyduję się na kastrację mojego młodego samczyka (typowa sytuacja - miały być dwa chłopaki, jest parka:) ) Nie mam jednak o tym pojęcia (o kastracji i tych wszystkich bajerach z nią związanych). Gdzie można dostać te podkłady? I teraz burczy z dziewczynami, terkocze, przypomina o sobie, ale żadnych tam już bara-bara
 I teraz burczy z dziewczynami, terkocze, przypomina o sobie, ale żadnych tam już bara-bara  Instrumentu brak
 Instrumentu brak  Od zabiegu minął miesiąc.
 Od zabiegu minął miesiąc.