Nowe dzieje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Re: Harvey i Mufi-kochane łobuziaki + Demolka

Post autor: Natasza »

oj tez miałam kiedyś kilka chomików :D i każda to była Pyza a jak chłopczyk to Pyzatek , nie byłam zbyt twórcza :lol: słodziak mały :love:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Assia_B

Post autor: Assia_B »

W Chorzowie w DogVecie? Też tam chodzimy :) Z polecenia DanBei :)

Mam nadzieję, że Mufi będzie żył z Wami długo i szczęśliwie! No i że kiedyś poznam Harveya i Mufiego :)
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

ja mam nadzieję, że już niedługo ;) muszę ci zrobić gałązki ;p bo okryłam, że mam zapas w garażu sprawdzonego drzewka ;) potnę, wygotuję i będzie super ;*

w dogvecie byliśmy na początku ;) dr brandwein (chyba) też nie był przekonany co do tego, czy to przeziębienie... obecnie maluch jest stabilny, więc nie ma problemu ;) tylko czasem łapie takie hmmm zadyszki
Ostatnio zmieniony 22 sty 2015, 21:42 przez Harvejowa, łącznie zmieniany 1 raz.
katiusha

Post autor: katiusha »

Assia - poznaj się z nimi za mnie, bo też 3mam kciuki!
Harvejowa

hahaha ;D zapraszamy Bydgoszcz na kawe;)
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Z pewnością się poznamy, w końcu mieszkamy niedaleko :D Bydgoszcz też może przyjechać! Zrobimy meeting :P

Właśnie do Niego chodzimy w DogVecie. Fajny wet, póki co nie mogę narzekać :)
Harvejowa

Mnie tylko odległość wykańcza jak są problemy, bo mój luby wtedy smęci, że wet kosztuje...paliwo kosztuje... no i jak wiem co jest i potrzebuję tylko leku to nie będę dzieciaków ciągnąć...ale diagnoza tylko u sprawdzonych :)
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

Harveyowa, a na e-chomiku jesteś? Jak nie to polecam :peace:
Ja się tam dopiero po kilkunastu latach hodowania chomików dowiedziałam ile błędów popełniłam...
Harvejowa

spokojnie jestem oświeconą istotą :) akwarium 80x40cm, kołowrotek 29cm ;) karma beaphar + care. Mam konto na e-chomiku Pulpet z miotu w Częstochowie był u mnie na DT ;) Miałam się nie bawić w dom stały ale jak zobaczyłam tą wylęknioną kluseczkę z błagalnym pyszczkiem i nie mogłam jej odmówić
teraz zdarza jej się wąchać moją dłoń ale nadal jest przerażona...będziemy nad tym pracować :)
katiusha

Post autor: katiusha »

Ale by była wyprawa :szczerbaty: Bydgoszcz pozdrawia - własnie czekamy na Amolikę :102:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”