☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: Nina i Pola - Czekamy na koleżankę :D

Post autor: Lilith88 »

No to prezent kawał świata zwiedził :D Wszędzie za granicą takie cudeńka sprzedają a u nas nic w sklepach nie ma, zresztą nie tylko dla zwierząt, ja np. bielizny kupić nie mogę, bo wykraczam poza skale :lol: i tak jest lepiej niż było i teraz coś tam się przez internet da zamówić, no tyle, że bielizny dopóki nie przymierzysz to nie wiesz czy dobra, więc z reguły kończy się wymianą na inny rozmiar, nawet jak producent sprawdzony, bo co model to inny. Wracają do zwierzęcych produktów to choćby dry bedów tyle pięknych wzorów mają w innych krajach a u nas ledwo dostać można cokolwiek ehh.. a tyle by się chciało dla tych naszych maluchów kupić pięknych rzeczy :love:

Przygotowana to ty jesteś chyba lepiej niż ktokolwiek kiedykolwiek :lol:
Ja tam z Czarnym tylko czekałam do następnego dnia po przyjeździe ale to tylko dlatego, że najpierw go kąpałam i chciałam żeby swój zapach odzyskał przed łączeniem, a Wiewiórka od razu wrzuciłam na wybieg z Geronimo i po 15 minutach był spokój ;)
katiusha

Post autor: katiusha »

Dzielna JolaObrazek
Tutti hihihi, nie wiem, czy byś mnie dostrzegła, bo za pierwszym lepszym pieńkiem bym sie schowała. Jeden z majorów nazywał mnie żołnierzem kieszonkowym. Mundury polowe na mnie są, ale wyjściowe musiałam szyć a półbuty do spodni kupiłam w Deichmannie w dziale - chłopcy, pierwsza komunia :szczerbaty:
Lilith - masz rację. Jakieś totalne zapupie u nas jest :x Nie będę łączyć od razu, bo Amolika będzie w domu koło 23:00, a Staś bardzo chciałby być świadkiem. Qrcze, kicham i kicham. Ta pogoda mnie dobija.Stanowczo protestuję przeciwko niemożności zobaczenia słońca!Obrazek
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

hahahhaha żołnierz kieszonkowy :rotfl: dobre! :ok:
Już się nie mogę doczekać twojej trójcy jak będzie razem! Koniecznie musisz uwiecznić ten proces :photo:
Nie wiem czy to cie pocieszy ale zapowiadali śnieg :szczerbaty: A u mnie dziś, gdzieś, czasem można dostrzec takie skromne promyki słońca :yahoo:
katiusha

Ja chcę śnieg mrozik i słoneczko :102:

Siatka do zagrody tymczasowej: obecna:

Obrazek

A teraz: DZIĘKUJEMY CIOCI TUTTI!!! Obrazek Takie cuda poszyła dziewczynom, że klękajcie narody!Obrazek
CUDOWNE!!!
Obrazek
Obrazek

I poduszeczki podpisane zrobiła!
tuttifrutti

ooooo....!!! :jupi: cieszę się, że wszystko ok :yahoo:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Boskie :love: a do kogo można się uśmiechnąć po coś z tych cudenek? :love:
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

Cuda, cuda i cudeńka :D Ciekawe, czy moim panom przypadłoby moro do gustu ;p musze kiedyś sprawdzić :D
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

hihih to Ty taki drobiazg jesteś :D i jak Ty tą broń ciężką nosisz w takim razie? Ja bym się w pół złamała, bo ja z 52 kg ważę ale nie powiem chętnie bym potrzymała jakąś lufę :nie_powiem: :laugh: Tyle, że ja ani grama mięśni nie mam a Ty na pewno to co innego ;)

Że mebelki cudne to już pisałam u Tutti, a uśmiechnąć się właśnie do Tuttifrutti można Maju ;) o tutaj: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =57&t=3499
katiusha

Laseczki, takie cuda to u Tuttifrutti. Moro na specjalne zamówienie :mrgreen:
Lilith - nie sa takie ciężkie. Przeciętna gospodyni domowa tacha tyle kg zakupów do domu :lol: Poza tym, nie kopytkuje się z gunem non stop.
Tylko żeby Ci ta lufa w rączkach nie wystrzeliła :nie_powiem: :rotfl:
tuttifrutti

Można się do mnie uśmiechać :102:

hahahahahahahhaahaha :rotfl: lufa! A śmiały się z moich granatów :laugh: Lilith do jednej ręki granaty a w drugą lufę :rotfl: i tak jak katiusha pisała... uwaga na wystrzały :laugh:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”