☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kimera
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Re: Nina i Pola - Czekamy na koleżankę :D

Post autor: kimera »

Cudny ten granat! I celny rzut, choć celem raczej powinna być jakaś pseudohodowla. Vitapol naprawdę nie jest taki zły, znam gorsze marki.
Od czasu tego wątku o prezentach zaczęłam się interesować takimi piżamkami. Nazywają się kigurumi, i można zamówić sobie przez internet oryginalne, albo wyszukać na ciuchach. Katiusha, poczytaj sobie wcześniej o tych prezentach - chyba welonu na trumnę nic nie przebije. :lol:
nana81

Post autor: nana81 »

Jak mnie wypieprzą z pracy to powiem, że to Wasza wina ;) Zaplułam monitor, leżę na biurku i wyję :rotfl:

Jak boga kocham odbiło Wam.
Czytanie o granatach, orzeszkach itp nie jest najlepszym pomysłem jak siedzi się w pracy. Nie mogę się opanować i jak tylko cokolwiek z tego zacnego tematu mi się skojarzy to ledwo nad sobą panuję. Umarłam jak klient powiedział, że nie mógł orzeszków kupić. Nie byłam w stanie z nim rozmawiać :glowawmur:
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

hahahahhaha katiusha twój wątek będzie jako poprawiacz humoru :mrgreen:
kimera aż wygooglałam co to za piżamki i nie wiedziałam, że one się zwą tak :laugh: dostałam taką na urodziny od koleżanki :mrgreen: ale w mieszkaniu mam ukrop, a ta piżamka jest polarkowa i taaaaaaka ciepła, że ciężko w niej wysiedzieć :tired: a co dopiero spać :?
nana81

Inna nazwa to piżama antygwałtka... :szczerbaty:
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

hahahahah może nie do końca antygwałtka bo w mojej np na tyłku mam klapkę :laugh:
nana81

Jakoś myślę, że jak wskoczysz do łóżka w worowatej piżamce imitującej skunksa to ta klapa na tyłku będzie miała niewielkie znaczenie :laugh:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

tuttifrutti pisze:hahahahah może nie do końca antygwałtka bo w mojej np na tyłku mam klapkę :laugh:
Dla mojego męża klapka miała by duże znaczenie :rotfl:
katiusha

Post autor: katiusha »

Hahahaha!!! :rotfl: Dziewczyny rozwaliłyście mnie do reszty!!
Kimera, bardzo fajne to forum, poczytuję sobie co nieco w nim.
Taa pidżamka antygwałtka.. A z otwartą klapką szał nocy gorącej :szczerbaty:
Nana81 - miałaś pod górkę w pracy :102: Jakby chcieli zwolnić, daj znać. Wpadniemy z dziewczynami i zrobimy siwy dym!

Pierwszy dzień w robocie po przerwie, więc zaiwaniałam jak mały samochodzik. Ale dziewczynom też coś się dostało. Zrobiłam "POB" ( powolny obchód bazy) i na kolację dostały militarną trawkę:

Obrazek
Obrazek

Jeszcze cztery dni do przyjazdu Amoliki!!!
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

hahaha te panny to mają dobrze, a powinny mieć musztrę czy coś a one same plusy z wojska czerpią :lol:

Już się doczekać relacji z doświnienia i łączenia doczekać nie mogę!! :szczerbaty:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Haha musztra :P Już widzę zainteresowanie nią świnek :P U mnie jakiś czas temu Pieszczoch zrobił pompkę :P Aż padłam ze śmiechu :P Tak to wyglądało :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”