*Imię świnki: Maszop (dawniej Fabian)
*Wiek świnki: około 1 roku
*Płeć świnki: samiec
*Numerek adopcyjny: 1422
*Miejscowość, w której przebywa zwierzę: Warszawa, Bemowo
*Historia zwierzęcia, przebyte choroby: świnka adoptowana ze Stowarzyszenia w maju 2014, nie dogadała się z drugą świnką. Przez ten czas na nic nie chorowała. Jest żywa i ruchliwa.
*Informacje dot. diety: suchy pokarm, siano, zioła, warzywa, owoce - je wszystko i dużo
*Stan adopcji: wolny
*Wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia: Maszop to świnka o zaczepnym i zadziornym charakterze. Został adoptowany jako towarzysz do spokojnego samczyka i po kilkutygodniowym okresie spokoju, zaatakował i pogryzł kolegę do krwi i został oddzielony. Wielokrotne próby kolejnego łączenia nie przyniosły skutku – świnki „warczą” na siebie, Maszop skacze na kolegę i usiłuje go gryźć. Do adopcji solo.
*Kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę: PW brasilka2
*Informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku: Porcella
Biały łobuziak Maszop, Warszawa
Moderator: silje
-
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Biały łobuziak Maszop, Warszawa
Ostatnio zmieniony 10 lut 2015, 9:24 przez brasilka2, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Biały łobuziak Maszop, Warszawa
No jaka piękna świnia
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Wygląda jak brat mleczny Ikera I taki dorodny jest!
Myślę, że niekoniecznie musi być do adopcji solo - albo teraz solo, ale z opcją poszukania kolegi za jakiś czas, kiedy hormony opadną. To roczniak - jeszcze mocno napalony, zwłaszcza, jeśli trafił na kolege o podobnym charakterze. Z innym samczykiem może się dogadać.
Myślę, że niekoniecznie musi być do adopcji solo - albo teraz solo, ale z opcją poszukania kolegi za jakiś czas, kiedy hormony opadną. To roczniak - jeszcze mocno napalony, zwłaszcza, jeśli trafił na kolege o podobnym charakterze. Z innym samczykiem może się dogadać.
-
- Kontakt:
Zgadzam się, że może w przyszłości się z kimś zakoleguje - zwłaszcza, że on aż się rwie do Elwisa, niestety głównie po to, żeby go zaatakować. Ale jak siedzą w przedzielonej klatce, to Maszop zaciekle gryzie deskę albo próbuje zrobić podkop w podściółce i plastikowym dnie klatki. No cóż, powodzenia
Jest dorodny, nawet bardzo! Moja mama mówi, że wygląda jak biały niedźwiadek polarny, takie mięśnie
Porcella, dajemy go na stronkę z samczykami do adopcji? Bo ja chyba nie mam uprawnień albo nie wiem jak.
Jest dorodny, nawet bardzo! Moja mama mówi, że wygląda jak biały niedźwiadek polarny, takie mięśnie
Porcella, dajemy go na stronkę z samczykami do adopcji? Bo ja chyba nie mam uprawnień albo nie wiem jak.
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Maszop poszedł do "Ogonka" w celu uzyskania świadectw zdrowia (doskonałego, zresztą ) i przy okazji namieszał w systemie komputerowym - wystarczyło, że spojrzał różowym okiem, a system fik! i już! A jak system, to i paragony i faktury, no komplet...
Pucka, czyli nasza Wiceprezes od finansów, po pięciu telefonach i wyjaśnieniu wszystkiego stwierdziła, że świń powinien się nazywać MiszMaszop
Pucka, czyli nasza Wiceprezes od finansów, po pięciu telefonach i wyjaśnieniu wszystkiego stwierdziła, że świń powinien się nazywać MiszMaszop
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Ale co, gdzie, jak? Czy dane zostały odzyskane?
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No, właśnie wróciłam z Ogonka i mam nadzieję, że wszystko już jest jak należy
Teraz już wszyscy się dowiedzieli, jaki urwis z tego Maszopa. Oj, nowy właściciel na pewno nie będzie się z nim nudził
A Maszop teraz siedzi grzecznie w klatce z miną niewiniątka
Teraz już wszyscy się dowiedzieli, jaki urwis z tego Maszopa. Oj, nowy właściciel na pewno nie będzie się z nim nudził
A Maszop teraz siedzi grzecznie w klatce z miną niewiniątka
-
- Kontakt:
- sosnowa
- Kontakt:
MiszMaszop!
Fantastyczne porównanie z białym niedźwiedziem, tego jeszcze nie było
Fantastyczne porównanie z białym niedźwiedziem, tego jeszcze nie było