Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Assia_B
Re: Gangsterzy Szkatuły ♀
Jakieś ogromne zakupy zrobiłaśDzima pisze:Dzisiaj przyszedł żwirek 60kg! i paczka z Hipcia, czekam jeszcze na zooplusa. Fotorelacja jutro.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ha ha dokładnie
Tak wygląda Selective:
a tak Brit:
Powiem wam, że jest podobny do CC, ale bardziej kruchy.
Chyba jadła Selective
Niestety tak aktualnie mieszkają
Karma Brit miała niespodziankę...
Jeśli dobrze tłumaczę to Daniel Brokuł?
i druga strona
Zobaczcie jakie "zakurzone" świnie
To nie brud na monitorze, to brudna Żyleta
A z zooplusa przyjdą ładne, nowe, szklane poidełka (podpatrzone od Lilith
)Szkatuła chciałaby was...zjeść

Hit tych zakupów-paluszki lucernowe

Legowiska i tunele i w ogóle wszystko wyprałam w próbce płynu, który dostałam na akcji w Arenie w Poznaniu. Jest super! Polecam! Nie trzeba używać proszku, pięknie pierze legowiska i dopiera twarde, białe plamy.
Maniek też się cieszył, cieszył się że "kupiłam" mu karton

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
W każdym opakowaniu Brita jest taka zabawna karta ze zwierzątkiem. Mam już chomikiem, szynszylą i królikiem. Teraz przydałaby się ze świnką morską!
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
U mnie Frugo też się cieszy z kartonu a jak się już nacieszy to wtedy przegląda zakupy
Dzima a nie myślałaś o jeszcze jednej jakiejś spokojnej panience? Może Szkatuła jest zazdrosna o Żyletę i dlatego gania Zulę?
PS a co to są za karty w bricie? Ja w swoim też znalazłam ale nie mam pojęcia co to takiego
PS a co to są za karty w bricie? Ja w swoim też znalazłam ale nie mam pojęcia co to takiego
- Dzima
- Kontakt:
Myśleć myślała, ale możliwe że będzie taki ciąg... Zuli odpuści jak małej Żylecie i przeżuci się na "świeżą krew"martuś pisze:Dzima a nie myślałaś o jeszcze jednej jakiejś spokojnej panience? Może Szkatuła jest zazdrosna o Żyletę i dlatego gania Zulę?
Karta fajna, jest napisane co zwierzak (tu chomik) lubi a czego nie. Młodzi chcą zbierać, ale chyba nic z tego nie będzie, bo panny preferują Selective
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Karton dla Mańka najlepszy
Te pałeczki lucernowe rewelacja! moi też lubią, tzn. Gery uwielbia, Tasiek lubi, Wiewiór skubie, Czarny uważa za niejadalne xD czyli ogólnie bilans na plus
Ale marchewkowe im nie smakują, te już tylko Gery skubie od niechcenia.. Poidełka rewelacja, więc dziewczyny będą na pewno zadowolone
i ty również!
Kastrat to chyba dobry pomysł, wtedy model stada byłby jak w naturze i może by się wszystkie prosiaki dogadały.
Te pałeczki lucernowe rewelacja! moi też lubią, tzn. Gery uwielbia, Tasiek lubi, Wiewiór skubie, Czarny uważa za niejadalne xD czyli ogólnie bilans na plus
Kastrat to chyba dobry pomysł, wtedy model stada byłby jak w naturze i może by się wszystkie prosiaki dogadały.
-
Assia_B
Chyba też muszę wypróbować te pałeczki. Może w końcu uda się znaleźć smakołyka dla Pieszczocha 
Ja też mam szklane poidełko z zooplusa! Jest super
Ja też mam szklane poidełko z zooplusa! Jest super
-
ANYA
Pare dni temu kupilam jedno szklane poidelko na probe. CHce zmienic im wszystkim bo jest swietne.
- Dzima
- Kontakt:
Zapomniałam napisać, że brakowało mi 1,5zł żeby mieć taniej wysyłkę to wzięłam jeszcze dziewczynom to: http://hipcio.sklep.pl/produkt/trixie-p ... -4cm-61822 zabawka trafiła do Żylety i Zuli, bo Żyleta uwielbia takie zabaweczki (kula smakula itd
) i muszę wam powiedzieć, że słychać jak się bawi. Ona ma taki charakter, że wszystko ją ciekawi. Słyszy dzwoneczek podnosząc piłkę, więc ją podrzuca...kochana jest...umie zabawić się sama
Szkatuła to "bawi się" tylko z jedzeniem 
Pyrka
Za TM
Za TM