Dwa niedźwiedzie u Martyny :)
Moderator: silje
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Dwa niedźwiedzie :) [Mińsk Maz.] - zarezerwowane
Jak tam chłopaki, kiedy jadą do DS?
Re: Dwa niedźwiedzie do adopcji :) [Mińsk Maz.]
trochę nam wątek kurzem obrósł... Ale! Odnawiamy, odświeżamy, bo okazja jest. I to jaka.
Dwa puchato-kudłate niedźwiedzie z dodatkowymi pokładami energii są do adopcji. Komu, komu?
Chłopcy potrzebują domu, który może zapewnić im jak najczęstsze wybiegi, uwagę oraz mnóstwo pieszczot. Zdzisław (ten czarny) drobnymi kroczkami przekonuje się do ludzi. Tu potrzebna jest cierpliwość i dobre serducho. Ireneuszek natomiast ma swój własny świat i nigdy do końca nie rozumie, co się wokół niego dzieje. Jest niesamowicie pocieszny.
Świniaki swobodnie biegają po pokoju i z zaciekawieniem podchodzą do człowieka, żeby sprawdzić, co też dobrego przyniósł. Wspaniali
Przepraszam za jakość zdjęć, ale jeszcze nie dorwaliśmy aparatu; chwilowo z telefonu:
Dwa puchato-kudłate niedźwiedzie z dodatkowymi pokładami energii są do adopcji. Komu, komu?
Chłopcy potrzebują domu, który może zapewnić im jak najczęstsze wybiegi, uwagę oraz mnóstwo pieszczot. Zdzisław (ten czarny) drobnymi kroczkami przekonuje się do ludzi. Tu potrzebna jest cierpliwość i dobre serducho. Ireneuszek natomiast ma swój własny świat i nigdy do końca nie rozumie, co się wokół niego dzieje. Jest niesamowicie pocieszny.
Świniaki swobodnie biegają po pokoju i z zaciekawieniem podchodzą do człowieka, żeby sprawdzić, co też dobrego przyniósł. Wspaniali
Przepraszam za jakość zdjęć, ale jeszcze nie dorwaliśmy aparatu; chwilowo z telefonu:
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
O rety, moje kochane i ulubione niedźwiedzie!
Ale co zrobić, mam kobitki.
Ale co zrobić, mam kobitki.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Ja to jestem fanką Irka
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Oba są nie do opisania, jak się lubi puchacze
(wariant dwie baby i dwóch kastratów to chyba początek III wojny światowej?)
(wariant dwie baby i dwóch kastratów to chyba początek III wojny światowej?)
Śliczności!
One są do adopcji razem czy osobno?
One są do adopcji razem czy osobno?
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Chłopcy są do adopcji razem, ale są też świnki do adopcji do innych świnek - Miguel, labiki....Szukasz jakiejś świnki o konkretnym wyglądzie?
Witam serdecznie . Czy świnki nadal są do adopcji?
Tak, niedźwiadki jak najbardziej wypatrują swojego domku i polecają się do adopcji
Cieszę się:), że chłopaki są do wzięcia:). Czy podany telefon jest aktualny? Jeśli tak proszę napisać w jakich godzinach mogłabym zadzwonić