hahaha tutti przecież ja czuwam przy nich prawie zawsze 24h
a kupiłam po dwa opakowania kolby lucernowej i z chlebkiem świętojańskim firmy nestor, jutro dostaną to zobaczymy czy im zasmakują chociaż o lucernowe się nie martwię
✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Re: ✰Wojownicy Geronimo i Tasman z Onyxem✰labo złotko już z
Kolb Nestora żadna z moich świnek, w tym tymczasy, nie chciały jeść. Jadły tylko kolby Vitapolu, i to wyłącznie z chlebem świętojańskim.
- Lilith88
- Kontakt:
Moje kochają lucernę wiec wszędzie im szukałam z kolby z lucerny a co do vitapolu to jestem totalnie uprzedzona do czegokolwiek od nich zreszta kolby wiedziałam ze maja lucernowe nie z samej roślinki a z takiego zielonego pelletu którego w VL moi nie jedzą jak już pisałam. Dziś dostaną jak wybieg posprzątam to zobaczymy czy zasmakuje.
No właśnie wybieg.. Miałam plan posprzątać ale nad ranem złapało mnie zapalenie cewki moczowej.. Czuje się okropnie wszystkie apteki daleko wiec muszę czekać do 18 aż Darek z pracy wróci. Później może dam radę ogarnąć Geremu i Wiewiórki, bo naprawdę już trzeba.. Ehh..
No właśnie wybieg.. Miałam plan posprzątać ale nad ranem złapało mnie zapalenie cewki moczowej.. Czuje się okropnie wszystkie apteki daleko wiec muszę czekać do 18 aż Darek z pracy wróci. Później może dam radę ogarnąć Geremu i Wiewiórki, bo naprawdę już trzeba.. Ehh..
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Moje kochają wszelkie kolby! Najlepiej tuczące i niezdrowe Dlatego im ograniczam. Ale ten Snack Nature fajny, następnym razem dokupię do CN, no chyba że moim paskudom zasmakuje Brit lub selective-czekamy na paczkę.
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- Lilith88
- Kontakt:
Mi się też jeszcze nie zdarzyło żeby jakiejś kolby nie lubili i tak jak mówisz Dzima im bardziej niezdrowe tym lepsze a najlepsze są klejone miodem hahaha ale i tak widzę, że ostatnio im się przejadły bo kiedyś jeden, dwa dni i nie było a teraz jak dostają to mają i mają i mają i zniknąć nie chce.. ale lucernowa myślę, że zniknie
Co do Snack Nature to już przetestowałam wczoraj, znika ekspresowo.. zresztą nie mogło być inaczej
Co do Snack Nature to już przetestowałam wczoraj, znika ekspresowo.. zresztą nie mogło być inaczej
eh... ja już kolejny dzień wybieram rzeczy do zamówienia i ciągle nie mogę się zdecydować co zamówić
testowałyście może coś takiego?
testowałyście może coś takiego?
A mój Pieszczoch dla odmiany nie lubi żadnej kolby... Próbowałam różne... On to w ogóle jest ekonomiczny... Nie przepada za niczym z zoologa prócz CN oraz ziółek, więc smakołyki mogłyby dla niego nie istnieć.. Ale owoce i warzywa w każdej ilości
Assia_B ooo to faktycznie ekonomicznie nie musisz sobie zawracać głowy takimi duperelami
Moje gardzą wszelkiego rodzaju kolbami i 'ciasteczkami', bo po co, skoro jest drewniany płotek od klatki...
Tutti - bo to trzeba świni samej dać wybrać
Tutti - bo to trzeba świni samej dać wybrać