ஜ Rezydenci i reszta świty ஜ
Moderator: pastuszek
Re: ஜ Rezydenci i reszta świty ஜ
Ciekawe, jak działa waleriana na świnie? Kotom po niej włącza się agresor...
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Nie strasz!
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Maras 1167 g
Mikrus 1100 g
George 905 g
To był dziś pierwszy, od dawna, dobry dzień George'a. Może dlatego, że świnki, które widział zamieszkały na dachu...
Mikrus 1100 g
George 905 g
To był dziś pierwszy, od dawna, dobry dzień George'a. Może dlatego, że świnki, które widział zamieszkały na dachu...
Ładna waga też muszę dziś Lusie zważyć bo wydaje mi się, że jest zbyt koścista, a je normalnie więc nie wiem czy to może być z racji np wieku....
George zmarnował swoją szansę. Szukam mu innego domu, wyłącznie z dziewczynami.
A co sie stalo?odeta89 pisze:
George zmarnował swoją szansę. Szukam mu innego domu, wyłącznie z dziewczynami.
oskalpował Marka, nie dopuszczał do miski. wcześniej atakował go w nocy, albo kiedy nie widzieliśmy, teraz rzucał się już na niego przy nas i żeby zrobić mu krzywdę.
szycie niepotrzebne, ale muszę obserwować czy się paprać nie będzie.
wydaje mi się, że to była jedyna słuszna decyzja. próbowaliśmy 5 miesięcy, został wykastrowany, przeszedł dwie kuracje uspakajaczami... jednak jest mi bardzo przykro.
wydaje mi się, że to była jedyna słuszna decyzja. próbowaliśmy 5 miesięcy, został wykastrowany, przeszedł dwie kuracje uspakajaczami... jednak jest mi bardzo przykro.