Sklep Hipcio
Moderator: porcella
					Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
	1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Sklep Hipcio
Jeśli chodzi o nowości to przydałby się przysmaki Mr.Woodfield.  

Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- 

elido
Z JR Farmu cały czas staramy się poszerzać ofertę, ale zamówienia tej marki ściągamy zza granicy, i tutaj cały proces trwa bardzo długo, szczególnie jeśli czegoś nie ma w standardowej ofercie dystrybutora. A ta jest dość skromna :/

- 

paprykarz
Że też ja mam taki zapłon opóźniony! Oczywiście że ja też się przenoszę do tego sklepu 
A w pracy będę dilowała wizytówkami heheheheh

- Dzima
- Kontakt:
Rozumiem. To tylko sugestia jak będziecie szukać nowego towaruelido pisze:Z JR Farmu cały czas staramy się poszerzać ofertę, ale zamówienia tej marki ściągamy zza granicy, i tutaj cały proces trwa bardzo długo, szczególnie jeśli czegoś nie ma w standardowej ofercie dystrybutora. A ta jest dość skromna :/

Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- 

elido
Versele już przyjechała, jest wrzucona na sklep   

Wizytóweczki już wysłanepaprykarz pisze:

- 

boe22
Jeżeli pewnego dnia dostawa u Was będzie powyżej 100 zł darmowa- to będę Wam wierna do śmierci  .
 .
Na tą chwilę Was zdradzam.

.
 .Na tą chwilę Was zdradzam.

- Dzima
- Kontakt:
A ja właśnie złożyłam zamówienie. Same małe paczki, bo muszą paskudy skosztować.  

Pyrka

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
A ja dziś dostałam swoje zamówienie  zamówiłam kilka rzeczy na próbę i część już moi panowie wcinają, więc na pewno zamówię ponownie, bo wybór jak dla mnie naprawdę ogromny i świniaki zadowolone
 zamówiłam kilka rzeczy na próbę i część już moi panowie wcinają, więc na pewno zamówię ponownie, bo wybór jak dla mnie naprawdę ogromny i świniaki zadowolone  Koszt przesyłki 8 zł to nie tragedia, a produkty w konkurencyjnych cenach, więc moim zdaniem i tak się opłaca a w dodatku dobry kontakt mailowy dzięki czemu mogłam domówić karmę którą zapomniałam ująć w zamówieniu
 Koszt przesyłki 8 zł to nie tragedia, a produkty w konkurencyjnych cenach, więc moim zdaniem i tak się opłaca a w dodatku dobry kontakt mailowy dzięki czemu mogłam domówić karmę którą zapomniałam ująć w zamówieniu 

zamówiłam kilka rzeczy na próbę i część już moi panowie wcinają, więc na pewno zamówię ponownie, bo wybór jak dla mnie naprawdę ogromny i świniaki zadowolone
 zamówiłam kilka rzeczy na próbę i część już moi panowie wcinają, więc na pewno zamówię ponownie, bo wybór jak dla mnie naprawdę ogromny i świniaki zadowolone  Koszt przesyłki 8 zł to nie tragedia, a produkty w konkurencyjnych cenach, więc moim zdaniem i tak się opłaca a w dodatku dobry kontakt mailowy dzięki czemu mogłam domówić karmę którą zapomniałam ująć w zamówieniu
 Koszt przesyłki 8 zł to nie tragedia, a produkty w konkurencyjnych cenach, więc moim zdaniem i tak się opłaca a w dodatku dobry kontakt mailowy dzięki czemu mogłam domówić karmę którą zapomniałam ująć w zamówieniu 
- 

boe22
No 8...
Ja miałam zawsze powyżej 15, więc...
Ale czekam z niecierpliwością na inne stawki za przesyłkę.
W końcu się na pewno doczekam(zasady jak i kiedy do tego dojdzie zostały już przedstawione)!
Mimo trochę wyższych cen(w porównaniu do sklepu, w którym teraz zamawiam), wolałabym zamawiać z Hipcia(gdyby nie ta przesyłka). Czekam więc cierpliwie! 

W końcu nie same ceny się liczą, ale też firma, ludzie którzy ją tworzą!

Ja miałam zawsze powyżej 15, więc...
Ale czekam z niecierpliwością na inne stawki za przesyłkę.
W końcu się na pewno doczekam(zasady jak i kiedy do tego dojdzie zostały już przedstawione)!

Mimo trochę wyższych cen(w porównaniu do sklepu, w którym teraz zamawiam), wolałabym zamawiać z Hipcia(gdyby nie ta przesyłka). Czekam więc cierpliwie!

W końcu nie same ceny się liczą, ale też firma, ludzie którzy ją tworzą!
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
U mnie przy 4 chłopach i to żarłokach strasznych to nie ma szans żebym zamawiała za mniej niż 100 zł więc przesyłka mi na pewno więcej niż 8 zł nie wyjdzie  a co do tego, że ludzie tworzący firmę też są ważni zgadzam się w 100%
 a co do tego, że ludzie tworzący firmę też są ważni zgadzam się w 100%