Lusia, Plamka i Frugo

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
balbinkowo

Re: Nala, Nutka i Frugo - inspektor:D

Post autor: balbinkowo »

martuś pisze:Obrazek
A czy Frugo nie za dużo szampana dostał na Sylwestra? :laugh:
Dziewczyny słodkie, jak zawsze :love:
Buziaki i mizanko dla wszystkich :buzki:
Awatar użytkownika
Pulpecja
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: Pulpecja »

Jak to nie lubi? Jak to nie lubi?!
Może nie zostawiam codziennie komentarza (no dobrze - rzadko zostawiam), ale codziennie zaglądam!
A nawet mój Mąż, co to średnio świnkowy jest, jak widzi, że przeglądam forum, to pyta, czy to świnki od tego kota :D .
Nareszcie pokazałaś spódniczkę Nali - moja cudna baletniczka :love: .
Zazdroszczę Ci cudownych zdjęć Fruga. Że też udaje Ci się takie pozy uwiecznić :twisted: . Mój Salem też przybiera przeróżne kombinacje w czasie snu, ale jak tylko wracam z aparatem, to już nie śpi :evil: .
boe22

Post autor: boe22 »

Jak w ogóle czuje się inspektor?
Wszystko rasowo ok?
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Pulpecja pisze: Zazdroszczę Ci cudownych zdjęć Fruga. Że też udaje Ci się takie pozy uwiecznić :twisted: . Mój Salem też przybiera przeróżne kombinacje w czasie snu, ale jak tylko wracam z aparatem, to już nie śpi :evil: .
W życiu nie ma nic za darmo, a wizerunek kosztuje 8-)
Te to mają dobrze...żarełko pod pyszczek, odpoczynek na tapczanie czego chcieć więcej.
A jak oczko Fruga?
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
katiusha

Post autor: katiusha »

Frugo jest zawodowym modelem :love: Zdjęcie przed lapkiem wymiata :szczerbaty: Jedyny słuszny tytuł: " Przejmujemy panowanie nad światem !!! ... Albo sprawdzimy, co u ziomali"
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Nie wiedziałam, że Frugo jest taki sławny :lol: On to jest śmieszny - posadzę go do zdjęcia, nakieruję w którą stronę ma patrzeć, posadzę przy nim dziewczyny, napstrykam zdjęć z każdej strony, dziewczyny puszczę na wybieg a on dalej siedzi tak jak go posadzę :lol: A jeśli chodzi o fotki podczas snu to nic go nie obudzi. Dzisiaj rano budzę się a Frugo śpi na moich nogach. Wyciągnęłam spod niego nogi, położyłam go z kołdrą na podłodze, pościeliłam dziewczynkom kocyk na łóżko (zdarza im się siknąć więc wolę oszczędzać prześcieradło :szczerbaty: ), położyłam kołdrę razem z Frugo, puściłam dziewczyny, one łaziły sobie pod kołderką a on dalej spał. I kto mi powie, że to normalny kot :idontknow:
Jeśli chodzi o jego oczko to już nie wiem co z tym zrobić. Tydzień temu dostał advocat (wyczytałam, że trzecia powieka wychodzi przy zarobaczeniu...był nie dawno odrobaczany ale wolałam sprawdzić...) i steryd w celu zmniejszenia obrzęku. Oko jakie było takie jest :glowawmur: Czasami powieka mu się schowa ale za chwilę znowu wychodzi i zajmuje pół oczka:(
Koniec tego pisania - czas na zdjęcia!
Pyszne sianko od pana Roberta
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Madzior

Post autor: Madzior »

Obrazek

On śpi z otwartą mordką? :102: Pewnie śni o Gourmeciku z płastugą :lol:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Nie tylko śpi :lol: Nawet jak się obudzi i usiądzie taki jeszcze zamulony to zawsze ma otwartą paszczę :lol:
Obrazek
boe22

Post autor: boe22 »

Po prostu jest wiecznie zdziwiony :lol: .
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Najlepsze w tej całej gromadce jest to, że wszyscy do siebie pasują :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”