oj... cóż to się wyprawia! Tasiek powinien przejść jakiś survival może by odpuścił trochę Myśli, że jest tak piękny i wspaniały, że wszystko mu wolno? Owszem jest piękny i wspaniały no ale beeeeeez przesady chłopie Dobrze chociaż że pozostałą trójca nie ma charakterku jak Tasman bo już byś miała totalnie urwanie głowy
Ojj tutti chyba bym wtedy naprawdę na zawał zeszła.. Ale jak tylko zdobędę meliskę to potraktuje nią Tasieńka i zobaczymy czy choć trochę się uspokoi, bo jak nie to ja nie wiem serio mu jakieś zakazane ziołowe inhalację będę musiała urządzić tylko wtedy obrońcy praw zwierząt i policja się mogą mną zainteresować
hahaha no osiwiał biedak w młodym wieku to na pewno ten ciągły stres spowodowany bronieniem terytorium, jedzenia i Dużych w końcu ciągle inne prośki próbują odebrać co mu się należy a to jest nie mały stres
katiusha pisze:Piękny proś Wcale nie widać po nim tej wredoty Słodka istotka
ahh bo on dla ludzi jest cudowny, mądry, kochany, reaguje na to co się do niego mówi, tuli się itd. i jak tak patrzę na niego to mam właśnie wrażenie, że im prosiak mądrzejszy i im kochańszy dla Dużych to tym bardziej niedobry dla innych prosiaków