No i co mam zrobić? Myślałam, żeby wysprzątać klatkę, wyciągnąć legowiska i tunele, wykąpać wszystkie (a co! niech mają
Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Gangsterzy Szkatuły ♀
Ja już nie wiem gdzie popełniłam błąd
Szkatuła weszła do części mopów i od razu szczękając zębiskami rzuciła się na Zulę, goniła ją po klatce, a ta piszczała jak głupia. Zgarnęłam od razu obie na kolankowanie i tak sobie siedzimy w ciszy. Szkatuła pewnie myśli: "O co loto? przecież byłam miła"
No i co mam zrobić? Myślałam, żeby wysprzątać klatkę, wyciągnąć legowiska i tunele, wykąpać wszystkie (a co! niech mają
) i spróbować je połączyć, ale teraz to już sama nie wiem czy Szkatuły nie wyeksmituję do 100ki. 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Nieciekawie się u Was dzieje
A może Szkatuła jest zazdrosna o Żyletę i dlatego gania Zulę?
- Dzima
- Kontakt:
W końcu zrobiłam sobie banerek 
Fotki z leniuchowania....raczej nie pomogło to Szkatule przekonać się do Zuli...już nie wiem co jej odwala, choć wyleż mistrzowski

Podziwiajcie rozkrok

Dlaczego ona mnie nie lubi?

Fotki z leniuchowania....raczej nie pomogło to Szkatule przekonać się do Zuli...już nie wiem co jej odwala, choć wyleż mistrzowski

Podziwiajcie rozkrok

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
Jakie stópeczki 
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
-
Assia_B
Nie smutaj malutka, jeszcze się dogadacie! A tak w ogóle to nie można Cię nie lubić!Dzima pisze:
-
katiusha
Szkatułka niby chciałaby, ale nie chce stracić roli dyktatora
Straszny dylemat i pytanie - Jak zrobić aby przekonała się do tego, że nie każdy czyha na jej tron. Smutno mi się czyta Twoje relacje
Ale
cały czas mocno...
-
Zaffiro
Kurcze no co jej się odwidziało
zaskoczona jestem... trzymam kciuki za koniec burzy

- Dzima
- Kontakt:
Oj ciężko z tą burzą... odwaliło jej...może z półki spadłaMaja1983 pisze:Kurcze no co jej się odwidziałozaskoczona jestem... trzymam kciuki za koniec burzy
![]()
Jeszcze mi się jedno foto zawieruszyło; całuśne usteczka

Pyrka
Za TM
Za TM
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Zula jest przecudna
Może Szkatuła jej urody zazdrości, bo nie wie że i tak wszystkie świnki są piękne?