Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Gangsterzy Szkatuły ♀
Oj nie ma tak dobrze
W pralni to pół biedy jak się zleją, ale w pokoju...na dywanie...
a ostatnio zrobiły się mocno flejowate i do tego wandale! Zula (tak podejrzewam) obgryzła mi ładowarkę do kompa, bo zostawiłam na podłodze, do tego posmakowała też w macie i w żwirku. Zastanawiam się czy może Zuli coś dolega, bo Szkatuła zachowywała się identycznie przed chorobą Chelsea?
tyle, że po ostatniej wizycie u weta to Szkatuła była tą "chorowitą".
Pyrka i Winicjusz
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
nitusiek
Dobrze, że ich siki tak bardzo nie smierdzą bo u mnie dywan jest na wykładzinie dywanowej i ta wykładzina miejscami ma ciemniejsze plamy po siuskach dziewczyn, teraz na szczęście dziewczyny upodobały sobie miejsce za klatka to tam pełno bobów.Dzima pisze:Oj nie ma tak dobrzeW pralni to pół biedy jak się zleją, ale w pokoju...na dywanie...
![]()
- joaś
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
wyleż boczny
ta świnia nie przestaje mnie zadziwiać!
Elton i Bernie
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
- Dzima
- Kontakt:
Nie uwierzycie co Żyleta właśnie robi! Wrzuca kule-smakule do miski, staje na niej przednimi łapkami i obraca jak chomiki w kołowrotku wysypując zawartość!
zbieram szczękę z podłogi. 
Pyrka i Winicjusz
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
ANYA
Lol zdolniacha z niej. A ze nauczona ze je sie z miski to wrzucila kule do miski
- Dzima
- Kontakt:
Rozwiązała się zagadka kuli w misce. A ja cały czas braci wyzywałam, że kuli się tam nie wkłada bo świnka ma ją turlać
No trudno oberwali "na zapas"
Pyrka i Winicjusz
Za TM
Za TM
-
balbinkowo
Hahaha... dobreDzima pisze:Rozwiązała się zagadka kuli w misce. A ja cały czas braci wyzywałam, że kuli się tam nie wkłada bo świnka ma ją turlać![]()
-
katiusha