Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka+Glo

Post autor: Natasza »

Jolu - ja kocham wszystkie świnki ale łyse to jest to !
Maju - ja miesiąc temu z haczykiem kupiłam 20 kg karmy i myślałam że starczy mi na 2 msce - a minął miesiąc a już zostało mi może z 5-6 kg, już nie wspomnę że królik ma własną ...żarłoki!
gds - dobrze, że masz kogoś kto zajmuje się maluchami, moi rodzice też by mi pomogli ale przypuszczam że mój R nie bardzo , on nie lubi "dodatkowy obowiązków" dla niego moze byc w domu pies , królik ale 6 świń nie bardzo ... dopóki nic nie musi przy nich robic to jeszcze ok. Ale wczoraj był w Kauflandzie i kupił im marchewkę z liścmi bo lubią bardzo :) A co do Zus-u to patologia, moja matka tam pracuje już kupę lat w emeryturach i mówi że to komedia ... I masz rację trzeba się cieszyć z drobnych rzeczy! Mnie najbardziej cieszy widok jak któraś ze świniąt się rozciąga i ziewa :love: choc to stadko czasem denerwuje mnie nie miłosiernie to jest prze kochane :102: :102:
A teraz szybkie śniadanie, z psami potem do sklepu po warzywa dla golasów i uszatego, potem sprzątanie świnim, potem zrobię nowy torf i posprzątam terraria a na końcu Glorka-właśnie nie wypuściłam ja z klatki bo tylko na noc ją zamykam i wskoczyła do transportera i siedzi jak kura na grzędzie ... ;)
Ostatnio zmieniony 09 sty 2015, 12:58 przez Natasza, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Uważaj bo jeszcze jajo zniesie :laugh:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

chyba ciśnie to jajo bo dalej siedzi :lol:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Zaffiro

Będziesz miała na wielkanoc :rotfl:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Wielkanoc coraz bliżej!
Byłam w netto zero promocji, czasem jest seler naciowy za 1 zł więc kupuje hurtem :D a teraz 2,99 :shock: poszłam do Biedronki wzięam kalarepę i seler naciowy a większe zakupy zrobię im jutro w Achuan. W Biedronce były rękawiczki trochę grubsze, ciemniejsze z różowymi delikatnymi kropkami\paskami za 15 zł a ja właśnie zgubiłam rękawiczkę i mam tylko jedną no ale pożałowałam bo mamy do końca miesiąca 100 zł w tym jedzenie dla mnie, dla zwierząt , więc na benzynę nie ma i będę cisnąc z buta chociaż R mi zatankował mam niecałe pół baku ale nie starczy do końca więc ciśniemy jak mam na popołudnie w sensie na 11 :D AAaaa i jeszcze były kocyki dziecięce dwustronne w małpki i inne a druga strona takie włoski mięciutke 100/70 cm za 9,99 no ale bieda ale może któraś z Was się skusi, idealne pod gołe dupeczki :love: lecę ogarniam zoo :buzki:
Zaffiro

Ja też muszę kupić moim jakieś warzywka bo ostatnio krucho, ale to trzeba jeszcze troszkę poczekać na wpływy na konto :D na razie pusto i oczom i ustom :laugh:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

:laugh:

Nowy pasnik =] tylko odetnę te końcówki płotka i kurka na grzędzie.

Obrazek

Obrazek
Foggy

Post autor: Foggy »

Gloria - wzrok kapibary :lol:
Obrazek
Obrazek

Dobry paśnik! :o Dziś rano moje wywaliły cały i Cziżi go traktował jako posłanie... :roll:

Ja wczoraj odwiedziłam Tesco w Wawie i powiem szczerze, że ostatni raz zdradziłam Oszą...
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

A co Foggy też wolisz w Oszą robic zakupy ? jak dla mnie ceny dużo niższe, bynajmnije tego co ja kupuje , a promocje na warzywniaku są często :D kapi :love:
Zaffiro

Ja kupuje przewaznie w Lidlu bo mam blisko, a i tak według zaleceń pani weterynarz nie tylko myje warzywa, ale też moczą się 5 min w letniej wodzie ;) więcej chemii ponoć schodzi czy coś takiego :) a Glorka wygląda super na tej swojej grzędzie :lol: wiedziałam, że nie kompletny transporter mimo wszystko się przyda :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”