Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka+Glo

Post autor: Natasza »

nie:) ten słoń zabezpiecza bok klatki żeby mi nie wypadły między ścianę a klatkę, tak wiem jestem przewrażliwiona :D
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
anuleczka

Post autor: anuleczka »

ale Gloria ma szczęście, że do Ciebie trafiła :love: z resztą wszystkie mają szczęście :lol:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Glorcia jaka śliczna :love: a ten transporterek to jakiś taki mały by dla niej był faktycznie ;)
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Natasza pisze:nie:) ten słoń zabezpiecza bok klatki żeby mi nie wypadły między ścianę a klatkę, tak wiem jestem przewrażliwiona :D
ja też wolę dmuchać na zimne ;)
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Ukochane jamki od Pastuszka i jak tu im nic nie kupić :D dzisiaj przyszła wypłata, raczej zapomoga :ups: poszam na miasto. R przyjechał do mnie i lustrował mi pokój szukał nowych misek, koców, legowisk i stwierdził że na pewno coś zwierzakom kupiłam bo byłam na mieście :lol:ale w tym miesiącu bida więc prezentów nie będzie już :glowawmur:

Obrazek

Obrazek
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Ale zdemolowały te jamki :shock: świnki wandale! Ja w tym miesiącu nastawiam się na zakupy żywieniowe, a nowe wyposażenie klatki będzie jak się psycha Szkatuły unormuje :roll: bo nie wiem czy kupować do jednej wspólnej klatki czy urządzać dwie
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Dzima - właśnie kiedyś w ogóle nie obgryzały jamek a pewnego czasu jak zaczęły to skończyc nie mogą :levitation: tak samo zaczęły obgryzac polipropylen z wybiegu :levitation:

Gloria przy głaskaniu po główce pika jak świnki :D znaczy trochę inaczej ale też pokazuje że jej miło :love:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

Obrazek
jak ja uwielbiam te pupy gołe :lol:
no wiem mam coś z głową :lol:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
gds

Post autor: gds »

Jak ja Ci zazdroszczę tego "zwierzyńca". Glorcia jest przecudowna miałam kiedyś króliczka. Gdybym była sama, byłoby więcej świnek w domu. Z drugiej strony, teraz jak potrzebuję opieki, M, ma trzy świnki do oporządzenia. a ból wypłaty, czy jak piszesz "zapomogi" znam doskonale, po jednej operacji kręgosłupa i rocznej rehabilitacji wypadł mi implant w grudniu :glowawmur: i przeszłam kolejną. zaraz kończy mi się świad.rehab. i zus mówi, że mogę sobie iść na rentę, :ok: .
Trzeba walczyć codziennie. Głowa do góry i doceniać te małe, skaczące łyse radości :love:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Mój Maksio też tak słodko śpi na boczku ;) u mnie też niestety bieda ale musiałam zaopatrzyć zwierzaki w jedzonko bo się pokończyło :D ważne, że apetyt jest ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”