✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: ✰Wojownicy Geronimo i Tasman z Onyxem✰czekamy na labo zł
Też siadam i gapię się na operę mydlaną " Dwie księżniczki zniewolone" Często to dużo ciekawsze, niż 88 kanałów TV.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
szczena opadła! on jest genialny! Piękniuuuuusi a te stopiszcza wywalone biją wszystkie inne stopiszcza. Może reszta od niego nauczy się też wywalać nózie! Jeeeej jaki on cudowny jest! Ale ci się trafiło złotko
A z pyszczka to istny wiewiór, może jakaś mieszanka świnki z wiewiórką i niedługo zacznie po drzewach skakać
A z pyszczka to istny wiewiór, może jakaś mieszanka świnki z wiewiórką i niedługo zacznie po drzewach skakać
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Jakie maleństwo i jakie stopiszcza Zazdraszczam Piękny jest
- Lilith88
- Kontakt:
joanna ja sama sobie zazdraszczam, bo jeszcze nie dotarło chyba do mnie, że to złotko jest moje tak serio serio
tutti on jest śmiechowy strasznie niby świnka ale pyszczek jak wiewióra właśnie a myka jak królik albo żaba xD a te jego uszyska! uszy to on ma właśnie jak królik, przyległe do główki i takie "zlepione" razem i w dodatku strzyże nimi no jak królik no a ile on ma energii, szok! może to jakiś nad gatunek?
tutti on jest śmiechowy strasznie niby świnka ale pyszczek jak wiewióra właśnie a myka jak królik albo żaba xD a te jego uszyska! uszy to on ma właśnie jak królik, przyległe do główki i takie "zlepione" razem i w dodatku strzyże nimi no jak królik no a ile on ma energii, szok! może to jakiś nad gatunek?
mówię ci, że może jego mamusia miała jednorazową przygodę z jakimś innymi gatunkiem Jest tak słodki, że by się schrupało go w całości
- Lilith88
- Kontakt:
chyba masz rację tutti
jest tak słodki, że nawet Darka mi uwiódł
jest tak słodki, że nawet Darka mi uwiódł
- Lilith88
- Kontakt:
Re: ✰Wojownicy Geronimo i Tasman z Onyxem✰labo złotko już z
Nooooo w końcu mam Tak się na twoje panny napatrzyłam że siłą woli chyba świniaka wywalającego stopiszcza do siebie sprowadziłam
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: ✰Wojownicy Geronimo i Tasman z Onyxem✰labo złotko już z
CUDOWNY! piękne czarne kopytka Kocham goooo Mały luzak
Bez stresu wywalił girki i zadowolony. A po takim wyleżu nie zrobiło ci się hmmm... ciepło... na dekolcie?
Bez stresu wywalił girki i zadowolony. A po takim wyleżu nie zrobiło ci się hmmm... ciepło... na dekolcie?
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia