☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Nina i Pola - dziewczyny idealne:)
Ja tez cykorią na tackach kupuję w marketach. Czasem na sztuki na bazarku, ale drożej mają 

Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Ku...rtka na wacie... Żadnego Polo w okolicy
Do wyboru mam: Biedra, trochę dalej Carref, Aldi, Lidl, Netto, Real... Bazarek odpada - nie ma
Staś dziękuje pięknie!
(Teraz siedzi i obserwację mycia przedspaniowego Dziewczyn relacjonuje
)

Staś dziękuje pięknie!

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Ja kupuje w chacie polskiej a ostatnio w auchanie (tam były nawet dwa rodzaje zwykła i czerwona) tu i tu po 3 na tacce. Myślę, że powinna być w carrefourze i realu skoro masz obok siebie to popatrz tam
U mnie w biedrze, netto ani nawet lidlu nigdy nie było.

- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
A w biedrze patrzyłaś? Też myślę, że powinna być..albo w Kaufie. Zwykle właśnie na tackach sprzedają po kilka sztuk
Kauf, Biedra
nie ma, ale mieszankę z cykorią kupiłam w biedrze. Z tej mieszanki pracowicie zostawiają tylko roszponkę
Wykąpane Panny. Schną do końca pod dwoma kocami zawinięte z dziurka na patrzenie
Nie dają się zbyt długo suszyć, bo schizują na suszarkę... Muszę porobić zdjęcia pomponom, jak wyschną 

Wykąpane Panny. Schną do końca pod dwoma kocami zawinięte z dziurka na patrzenie

No i po praniu w dr.Seidelu. Kąpiel przebiegła w szampańskiej atmosferze, śpiewach, puszczaniu baniek mydlanych i skakaniu na bombę do brodzika!.........Chciałabym tak
Oto spontaniczna, szczera i ciepła reakcja dziewczyn po podsuszeniu i obdarowaniu mieszanką sałatową na pocieszenie:
ZABIJĘ CIĘ!!!
ZANIHILUJĘ, ZDEPCZĘ, POĆWIARTUJĘ!!!.... ZA to co nam zrobiłaś!! Tylko podjem dla dodania siły.

A ja jej pomogę w tym morderstwie!!!

Dosuszanie się obrażonych i efekt pomponów po wyschnięciu ( +10 do wielkości)

Buzioły!!

Oto spontaniczna, szczera i ciepła reakcja dziewczyn po podsuszeniu i obdarowaniu mieszanką sałatową na pocieszenie:
ZABIJĘ CIĘ!!!

A ja jej pomogę w tym morderstwie!!!

Dosuszanie się obrażonych i efekt pomponów po wyschnięciu ( +10 do wielkości)

Buzioły!!
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
hahaha ale pompony
rewelacja!! a jakie wściekłe spojrzenia, ale to nic podjedzą i zapomną, za jedzenie świnka wszystko ci wybaczy, nawet najgorszą zbrodnię przeciw ludzkości.. tzn. świnskości.. 

Hejka
Uchhhh. Dziś nie będzie o dziewczynach a o mojej budowie klatki.
Oto co dostałam pocztą:

Zaczynam wycinać klatkę. Moje dłonie wyglądają teraz , jak po trzeciej wojnie światowej

Odbyła się wyprawa do Obi po płytę pod klatkę, plastikowe opaski, obrzeża, wykładzinę pcv. Po następnych roboczogodzinach:

Pozszywałam drybed do wymaganych rozmiarów. Tyle zostało
Moja dłoń mocno niewyjściowa ( jak i druga i kolana...) po zmaganiach przy cięciu

Nowe fototapety przyklejone i dziewczyny próbują. Jeszcze nie ma wejścia na górę.

Wejście zrobione, Laski śmiało zwiedzają i wylegują się na pięterku. No i pietruuucha!!!

Tak oto wynalazłam substytut c&c ( no dobra - nie składa się tak fajnie..) Odsyłam na pierwszą stronę, aby zobaczyć, jak było
Buzioły!!!

Uchhhh. Dziś nie będzie o dziewczynach a o mojej budowie klatki.
Oto co dostałam pocztą:

Zaczynam wycinać klatkę. Moje dłonie wyglądają teraz , jak po trzeciej wojnie światowej

Odbyła się wyprawa do Obi po płytę pod klatkę, plastikowe opaski, obrzeża, wykładzinę pcv. Po następnych roboczogodzinach:

Pozszywałam drybed do wymaganych rozmiarów. Tyle zostało

Nowe fototapety przyklejone i dziewczyny próbują. Jeszcze nie ma wejścia na górę.

Wejście zrobione, Laski śmiało zwiedzają i wylegują się na pięterku. No i pietruuucha!!!

Tak oto wynalazłam substytut c&c ( no dobra - nie składa się tak fajnie..) Odsyłam na pierwszą stronę, aby zobaczyć, jak było

Buzioły!!!