piękny i dorodny zwierz! trzymam kciuki za chłopaka a na kiedy mniej więcej zaplanowany poród?
Ale będziesz miała piękne stadko
✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: ✰Wojownicy Geronimo i Tasman z Onyxem✰czekamy na labo zł
Ona miała zamieszkać z kawalerem gdzieś na początku grudnia chyba jak dobrze pamiętam, wiec za około miesiąc poród, później miesiąc z mamusią i organizacja transportu, znów wawa-poznań xD
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Piękna rodzicielka
A do którego stadka byś go dołączyła?
Poczekaj trochę z takimi planami, bo utrzymanie czterech świnek też kosztuje no i każda chce być wymiziana i spędzić czas ze swoimi Dużymi...jak ogarniesz cały chlew i będą połączone na 101% to malucha dogada się z każdym, a wtedy bez oporów możesz przygarniać kolejną
A do którego stadka byś go dołączyła?
Poczekaj trochę z takimi planami, bo utrzymanie czterech świnek też kosztuje no i każda chce być wymiziana i spędzić czas ze swoimi Dużymi...jak ogarniesz cały chlew i będą połączone na 101% to malucha dogada się z każdym, a wtedy bez oporów możesz przygarniać kolejną
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- Lilith88
- Kontakt:
Ja mam plan do tego czasu przemeblować cały pokój pod wybieg to jeszcze ponad 2 miesiące i myślę o zlikwidowaniu klatek i ustawieniu dwóch wybiegów 100x200 czy 150x150 zależy jak lepiej się wpasują i jak zmieszczą a czasu mam dużo, bo ciągle sama w domu siedzę a Darek po 12h w pracy (a jak w domu to ciągle śpi ).
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Kiedyś wróci do domu i się okaże, że to WY mieszkacie u świń, a nie odwrotnie
Pyrka
Ale piękna Prosinka-mamaDzima pisze:Kiedyś wróci do domu i się okaże, że to WY mieszkacie u świń, a nie odwrotnie
za doświnienie!
- Lilith88
- Kontakt:
Hahaha w końcu to świnie rządzą człowiekami więc coś w tym jest
Ale ta ma być już ostatnia, więc może jakoś nam się uda choć stwarzać pozory, że jednak człowieki rządzą..
mio_mao Czarny z Taśkiem ciekawi są malucha, ale on jest na razie na dużym wybiegu w kuchni z Gerym i teraz się tylko słyszą, a jak wczoraj przyniosłam złotko do domu to było mega poruszenie na nowy zapach krzyczała cała trójka żebym im pokazała co tam mam za małego szczocha w pudełeczku Przez kratki zobaczyli obwąchali a później już w kuchni wylądował.
Ale ta ma być już ostatnia, więc może jakoś nam się uda choć stwarzać pozory, że jednak człowieki rządzą..
mio_mao Czarny z Taśkiem ciekawi są malucha, ale on jest na razie na dużym wybiegu w kuchni z Gerym i teraz się tylko słyszą, a jak wczoraj przyniosłam złotko do domu to było mega poruszenie na nowy zapach krzyczała cała trójka żebym im pokazała co tam mam za małego szczocha w pudełeczku Przez kratki zobaczyli obwąchali a później już w kuchni wylądował.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Też bym poczekala, niech maly dorośnie, bo hormony moga mu jeszcze odbić ostro!
Ciesze się bardzo, że się ładnie układa - oby tak zostało!
Ciesze się bardzo, że się ładnie układa - oby tak zostało!
- Lilith88
- Kontakt:
Wiem, że hormony dużo mogą namieszać z tym, że wydaje mi się, że jedyna problematyczną świnką jest Tasiek który po prostu rządzi silną łapą ehh.. Czarny też się z nim nieźle ma z tym, że on kochany i toleruje wybryki kolegi a Gery nie dał rady. Ja wiem, że może być różnie ale mam 3 klatki 120 cm i wielką zagrodę, więc zawsze jest jakieś wyjście gdyby się któreś pokłóciły.
Oczywiście rozumiem wasze obiekcje i przemyśle sprawę.
Tak patrzę teraz, że nie odpowiedziałam do którego stada miałby być dołączony, myślę, że do Geronimo i Wiewióra, oni są mimo wszystko spokojniejsi a tak się bałam tego łączenia Okazuje się, że Gery to naprawdę ma po prostu uraz do Taśka. Oczywiście i tak wszystko wyjdzie w praniu.
Maluch jest rozkoszny nie mogę się na niego napatrzeć jak śmiga z prędkością światła i jak tylko coś go wystrasz to ucieka do wujka Geronimo, ale tak poza tym to myślałam, że gorzej będzie, że będzie się chował i nie pokazywał tymczasem jak się usiądzie obok i się coś robi w pobliżu to on nie zwraca uwagi na obecność człowieka dopiero przy gwałtownych ruchach zwiewa. Mogłabym tak siedzieć godzinami i obserwować co one robią mimo, że życie prośka jest z pozoru nudne xD w końcu tylko śpią, jedzą i bobczą
Oczywiście rozumiem wasze obiekcje i przemyśle sprawę.
Tak patrzę teraz, że nie odpowiedziałam do którego stada miałby być dołączony, myślę, że do Geronimo i Wiewióra, oni są mimo wszystko spokojniejsi a tak się bałam tego łączenia Okazuje się, że Gery to naprawdę ma po prostu uraz do Taśka. Oczywiście i tak wszystko wyjdzie w praniu.
Maluch jest rozkoszny nie mogę się na niego napatrzeć jak śmiga z prędkością światła i jak tylko coś go wystrasz to ucieka do wujka Geronimo, ale tak poza tym to myślałam, że gorzej będzie, że będzie się chował i nie pokazywał tymczasem jak się usiądzie obok i się coś robi w pobliżu to on nie zwraca uwagi na obecność człowieka dopiero przy gwałtownych ruchach zwiewa. Mogłabym tak siedzieć godzinami i obserwować co one robią mimo, że życie prośka jest z pozoru nudne xD w końcu tylko śpią, jedzą i bobczą