Cookie & Coffie[*] już w nowym domu!
Moderator: silje
- Mysz
- Miejscowość: Mrągowo
- Kontakt:
Re: dwie panienki Cookie & Coffie szukaja nowego domu [Suwal
Jesli feluska przeprowadzi wizytę pa i da ona pozytywny wynik,to pewnie tak,dlatego trzymam kciuki. 

Pani z Lomzy od 19ego nie daje znaku zycia, wiec chyba sobie odpuszczamy, nie ma co czasu marnowac. Mam kolejna chatna, tym razem z Lodzi
jest ktos do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Lodzi??
ktos sie orientuje? 

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Poproś Kimeręyosha pisze:Pani z Lomzy od 19ego nie daje znaku zycia, wiec chyba sobie odpuszczamy, nie ma co czasu marnowac. Mam kolejna chatna, tym razem z Lodzijest ktos do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Lodzi??
ktos sie orientuje?

Sliczne dziewczynki
trzymam kciuki za dobry, pewny domek 

ok okCynthia pisze:Poproś Kimeręyosha pisze:Pani z Lomzy od 19ego nie daje znaku zycia, wiec chyba sobie odpuszczamy, nie ma co czasu marnowac. Mam kolejna chatna, tym razem z Lodzijest ktos do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Lodzi??
ktos sie orientuje?

napisze jak tylko osoba z Lodzi zgodzi sie na moje warunki dot. swinek

dziekujemy za trzymanie kciukow!

wygrzebuje stare zdjecia

http://imageshack.us/photo/my-images/694/ygu3.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/19/sfaj.jpg/
Znajdzie sie ktos w Warszawie kto w ten weekend odebralby prosiaki i przetrzymal przez tydzien do 15ego wrzesnia?
Wawer marysin. Bo kolega wybiera sie na studia i tam wlasnie przyjezdza i moglby mi swinki przewiezc w ten weekend tylko musze miec kogos kto odbierze prosiulki, przetrzyma przez tydzien a 15ego juz jechalyby do nowego domu w Lodzi.
Tylko jeszcze musi wypalic wizyta przedadopcyjna w tym tygodniu, tylko musze sie zabezpieczac z kazdej strony bo badz co badz troche to zagmatwane a czas goniiii jezeli mam zorganizowac wszystko do konca tygodnia
pomoze ktos?
Tylko jeszcze musi wypalic wizyta przedadopcyjna w tym tygodniu, tylko musze sie zabezpieczac z kazdej strony bo badz co badz troche to zagmatwane a czas goniiii jezeli mam zorganizowac wszystko do konca tygodnia

Ja je mogę wziąć. Ale to dograj wszystko i pisz PW w razie czego