Elton i Bernie
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- joaś
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Brus i Folbryk
Bardzo dziękujemy za piękne życzenia
Nam na razie udało się zrobić (a i to przypadkiem) jedno świąteczne zdjęcie. Folbryk ma wyjątkowo poważną minę, on chyba nie pojmuje jak to jest - w pokoju stoi duże, zielone, i nie do jedzenia...

Pisałam wcześniej o Pastuszkowym tunelohamaku, to jest naprawdę hit, polecamy wszystkim!

A poza tym Brus, całą swoją okrągłością, poleca hamaki.

Folbryk ostatnio rzadziej się rozpłaszcza na kolanach, posiedzi chwilę i zaraz się zaczyna "a co to? a co tam jest? tam chcę iść!"

Ale oczywiście piętą czasem błyśnie!

Brus natomiast niezmiennie ubóstwia jamkę, od Pastuszka oczywiście. Coś jest w tej jamce, jak tylko Brus tam wlezie to po pięciu sekundach już drzemie. I na boczku się kładzie i wywala szłapki.

I nos

Jeszcze Panowie razem na spacerze

i na kolanach Dużej

Folbryk, na sekundę przestał się wiercić (za to Brus wwiercił ucho na zdjęcie...)

Ufff, na dzisiaj tyle

Nam na razie udało się zrobić (a i to przypadkiem) jedno świąteczne zdjęcie. Folbryk ma wyjątkowo poważną minę, on chyba nie pojmuje jak to jest - w pokoju stoi duże, zielone, i nie do jedzenia...
Pisałam wcześniej o Pastuszkowym tunelohamaku, to jest naprawdę hit, polecamy wszystkim!
A poza tym Brus, całą swoją okrągłością, poleca hamaki.
Folbryk ostatnio rzadziej się rozpłaszcza na kolanach, posiedzi chwilę i zaraz się zaczyna "a co to? a co tam jest? tam chcę iść!"

Ale oczywiście piętą czasem błyśnie!
Brus natomiast niezmiennie ubóstwia jamkę, od Pastuszka oczywiście. Coś jest w tej jamce, jak tylko Brus tam wlezie to po pięciu sekundach już drzemie. I na boczku się kładzie i wywala szłapki.
I nos

Jeszcze Panowie razem na spacerze
i na kolanach Dużej
Folbryk, na sekundę przestał się wiercić (za to Brus wwiercił ucho na zdjęcie...)
Ufff, na dzisiaj tyle

- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Te usteczka
Tylko brać i całować 

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Słodkie stworzenia 

- joaś
- Kontakt:
Folbryk łobuzuje. Podkrada strzykawkę, w której dostaje witaminę C. Normalnie zrzuca z półeczki, próbuje łapać w zęby i zwiewać. Na odwyk mam go jakiś zabrać, czy co...? 

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Ojaa
ale super zdjęcia! A usteczka wymiatają 

- joaś
- Kontakt:
po nim się wszystkiego można spodziewać, chyba nie zaryzykuję

Uwaga, dzisiaj będziemy budować napięcie

Brus ostatnio wspina się czterema łapkami na szczyty złośliwości. Odgania Folbryka od siebie, od norki, od żarcia (na szczęście nie jest bardzo konsekwentny). Humory olewam, staram się reagować jak Brus-małpiszon przesadza - objawia się to głównie pacaniem Folbryka paszczą (bezzębnie, ale mi się to i tak nie podoba). Brus ma takie gorsze nastroje od czasu do czasu, potrzebuje wtedy trochę więcej spokoju i samotności i mu przechodzi.
Wczoraj, w ramach zwalczania much w brusowym nosie, chłopaki wylądowali na jednych kolanach. I co?
Opowiem wieczorem, jak zgram zdjęcia

- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Kontakt:
To ja czekam z niecierpliwością, uwielbiam ogladać zdjęcia świnek . A Brus taki foszasty??/Niczym panienka w rui? 

Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018