✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: ✰Wojownicy Geronimo i Tasman z Onyxem✰czekamy na labo zł
i co z nowym lokatorem
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Przepraszam, że mnie wcięło.. Miałam niespodziewanych gości i dopiero teraz rozstawiłam wybieg chłopakom i ich wypuściłam i..
I jest dobrze
Ganiają, gwałcą się ale zero zębów czy jakiejkolwiek agresji
Co do mandatu to on stal my jechaliśmy dlatego nasza wina co poradzić, że źle stal..
I jest dobrze
Ganiają, gwałcą się ale zero zębów czy jakiejkolwiek agresji
Co do mandatu to on stal my jechaliśmy dlatego nasza wina co poradzić, że źle stal..
Za wspaniały poranek Panów i spokojną resztę dnia.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Teraz kolejni opanowali kuchnię? trzymam mocno za łączenie nie wierzę w to co się dzieje! u mnie trwa akcja zero tolerancji, a ciebie Gery daje się połączyć...
Ale dziś nie wstawiasz zdjęć to ci nie wybaczę
Ale dziś nie wstawiasz zdjęć to ci nie wybaczę
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
no i jest radość!!! brawo dla Gerego oby tak trzymać
- Lilith88
- Kontakt:
Obiecuje, że będą zdjęcia
Spokój cały czas, maly tylko się do wujka Gerego tuli a Gery dobrym wujkiem jest i go chowa za sobą a sam stal się nagle odważny WTF Mały na niego wchodzi, chowa się za nim i pod nim, gdyby Tasiek tak chcial to by mu odrazu pól dupska wygryzł, a tu proszę pelna symbioza.. Jestem w jeszcze większym szoku niż z Taśkiem i Onyxem..
Spokój cały czas, maly tylko się do wujka Gerego tuli a Gery dobrym wujkiem jest i go chowa za sobą a sam stal się nagle odważny WTF Mały na niego wchodzi, chowa się za nim i pod nim, gdyby Tasiek tak chcial to by mu odrazu pól dupska wygryzł, a tu proszę pelna symbioza.. Jestem w jeszcze większym szoku niż z Taśkiem i Onyxem..
- joaś
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
będzie dobrze!
Gery dobry wujek on jest po prostu tak przystojny, że musi być trochę draniowaty
Elton i Bernie
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
- Lilith88
- Kontakt:
joaś chyba trafiłaś w sednojoaś pisze:
będzie dobrze!
Gery dobry wujek on jest po prostu tak przystojny, że musi być trochę draniowaty
hahaha bym się zadławiła draniowaty hahaha...
Super, że się dogadali drań nie będzie samotny
Super, że się dogadali drań nie będzie samotny
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
( )
Niech Geronimo już zawsze będzie takim dobrym wujkiem...nawet w okresie dorastania Żubra aaaa właśnie...jest Żuberek czy Złotko?
Łączysz ich na wybiegu w kuchni? A może jak Geronimo się oswoi z myślą, że nie mieszka już sam to może polubi i Taśka? I będzie jedno kochające się stadko .... No dobra rozpędziłam się z tymi marzeniami , skoro moja trójca się rozpadła to gdzie tu stado czterech chłopa
Niech Geronimo już zawsze będzie takim dobrym wujkiem...nawet w okresie dorastania Żubra aaaa właśnie...jest Żuberek czy Złotko?
Łączysz ich na wybiegu w kuchni? A może jak Geronimo się oswoi z myślą, że nie mieszka już sam to może polubi i Taśka? I będzie jedno kochające się stadko .... No dobra rozpędziłam się z tymi marzeniami , skoro moja trójca się rozpadła to gdzie tu stado czterech chłopa
Pyrka